Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Taky máte na Galaxii Sport příšernou kvalitu obrazu? Jsou tam jasně viditelné diagonální pruhy, zkoušel jsem přeladit stanici, ale nepomohlo to ...

Odesláno

U me je obraz Galaxie vporadku.

Pruhy pres obraz = vetsinou ruseni, takze se zkus doma podivat jestli nemas treba nekde uvolneny konektor, nebo jeste zkus odpojit koax od kabelovky a kouknout se jestli se na te frakvenci nedostava neco z venku.

Kazdopadne na te frekvenci zadny pozemni vysilac v okoli nevysila (aspon v Lisni ne).

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Kdyby to bylo koaxem, tak mi to IMHO bude delat i u ostatnich stanic, ktere jsou v poradku.

Odesláno

iNDYCZ: muze a nemusi.

Pokud jsi s tim ale nic nedelal, tak bude pravdepodobne na vine spis Karneval.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

No jak říka tomus, nemusí to dělat všude. Např. ja jsem měl jednu dobu špatně zapojený koax a jen určitá část programů byla bed

Odesláno

Diky za rady, nicmene nemyslim si, ze by cca 35 programu bylo OK a jen jeden jediny s pruhama ;) Kazdopadne jeste tak pred tydnem to bylo taky OK :)

Odesláno

Jasne, je to trošku divný, např. já jich měl teda špatných okolo 10 a tuším že jen asi v určité frekvenci.

Avšak většinou bývá chyba např. na optických nodech, popřípadě někde se něco nemá rádo :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague