Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

No já taky doufám, že to tak bude. Ale definitivně se to dozvíme asi až v sobotu.

Odesláno
To se mi nelíbí co píšete. Tak to já nechci....

V UPC jsou teď přece 3 ČT HD. ČT1 a ČT4 běží normálně v HD. ČT2 je sice zatím Upscaling, ale po dobu vysílání Olympiády bude doufám přijímat (vysílat) HD z Londýna.

Tak nerozumím tomu proč by ČT1 měla být po dobu Olympiády přepnutá na SD, když UPC má přímé linky z ČT. Proč a kde by to degradovali?

Ta výměna ČT1 HD za ČT2 HD se doufám týká jen terestrického vysílání a to vlastně jen tam kde ČT1 dnes vysílá v HD.

Ono to bude nejspíše tím, že Česká televize má pouze 2 HD odbavovací pracoviště.

Po dobu OH to budou to budou ČT2 a ČT4. Po OH to bude zpět ČT1 a ČT4.

S tím nic nenaděláte

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

Diky za vysvětlení. Přestože to mé naprosto naivní přání nezměnilo, souhlasím, že s tím nic nenadělám.

Odesláno

Apelovat na ČT, aby těch 7 miliard ročně začala konečně využívat smysluplněji, než třeba na nákup čistě komerčních pořadů, které tam nemají co pohledávat. Pak jistě bude i na další odbavovací HD pracoviště...

Odesláno

No na druhou stranu, pokud nemají peníze na distribuci 3 HD kanálu (SAT, DVB-T), tak proč by měli mít OP v HD. Pro kabelovky nebo IP operátory? To by si tento upgrade zaplatit oni. Takže kabelovky i IP operátoři to řeší upscalingem. Díky alespoň za to.

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Pro šíření signálů v kabelovce žádné peníze nepotřebují a naopak je to kabelovka, která na svoje náklady dopravuje signál do statisíců domácnosti. Takže OP v HD smysl rozhodně má.

Odesláno

Potřebují peníze na kompletní řetězec zařízení na OP a ten nebude nejlevnější

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

O tom jsem psal výše, že by měla ČT začít uvažovat ekonomičtěji a než investovat do ryze komerčních pořadů (třeba Taxík), tak raději investovat do techniky.

Odesláno
Jo, ale to, co UPC zařazuje je prakticky k ničemu a pouhý marketing jak nám zavřít hubu...

http://www.digizone.cz/clanky/ct-1-hd-se-od-1-cervence-zmeni-na-ct-2-hd-a-s-ct-4-hd-nabidnou-olympiadu/

V HD vysílá jen ČT1 HD a ČT4 HD. ČT2 v HD ještě nějakou dobu oficiálně vysílat nebude. Během Olympiády se sice ČT1 HD změní na ČT2 HD, po skončení OH ale z toho opět bude ČT1 HD. Tzn., že UPC bude mít během OH v nabídce 3x kanál ČT2 - 1x v SD a 2x v HD (jednou oficiálně v pravém HD a podruhé HD upscale SD verze).

Jinými slovy, je to ze strany UPC de facto nesmysl, když ČT2 v HD nevysílá. Upscale to vylepší minimálně. To už rovnou můžou upscalovat všechny SD kanály, které mají slušný datový tok nad 3,5 mega.

Tak se na to nedívej, když s tím máš problém a neotravuj tady vzduch neustálými pomluvami UPC. Sám nenabízíš nic lepšího, ale pomlouvat ti jde skvěle :salut:

Odesláno

Ty jsi vážně idiot... To je zase odpověď. Já jsem zákazník, ne podnikatel. Platím UPC za jejich služby. Proč bych neměl jako zákazník upozornit na neduhy a chyby? Proč bych měl být zticha a nechávat si líbit neseriozní lhostejné arogantní chování od takového velké firmy? Co máš z toho, že je tak bráníš? Asi ti dali hodně tučnou odměnu, co? A vůbec, proč tady nadále otravuješ, když většina lidí s tebou nesouhlasí a má tě za kašpara? Akorát se svýma plkama neustále čím dál tím více zesměšňuješ. Ale ono to vysvětlení má. Ty zřejmě budeš velkej troll a uspokojuješ se nad tím, že lidé na tvé bludy reagují, že...

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague