Návštěvník Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 Zhruba pred pul hodinou vypadl internet i telefon. Pomoci mobilniho pripojeni se mi ani nedari dostat na stranky UPC. Je chyba pouze u me nebo zaznamenal nekdo podobny problem? Dekuji za info. Lokalita Praha 11. Jsem na tom uplne stejne. Upc umrelo. Jsem v ul. Hekrova. Tv jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sebior Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 Poruchu má jejich DNS, dejte DNS Googlu (8.8.8.8 a 8.8.4.4) a funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 Zlin komplet mrtvy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 Ostrava taky nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 sebior: kdyby me naskocil modem, tak je to jedna z veci, co bych udelal ale aj ten modem je vytuhlej (neni signal). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sebior Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 Mě nefunguje jen DNS a přišel jsem na to náhodou, protože jsem pustil notebook co tahá DNS od UPC. Na stolním PC mám právě DNS od Googlu a funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 Liberec - nejede net a telefon. televize OK. Před restartem modemu fungoval telefon a internet přes DNS server googlu (8.8.8.. Po restartu modemu se již telefon a internet vůbec nechytil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 Poruchu má jejich DNS, dejte DNS Googlu (8.8.8.8 a 8.8.4.4) a funguje. co to je za blbost??? když není signal nejde nic .)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mkarek Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 brno to stejné intr nejede ani po restartu modemu tv jde v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 Plzen take off Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.