Návštěvník Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 pha3 nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 Přesně bohužel nedostáváme IP adresu. Zkusím ještě dnes asi po 10te restartnout modem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 Pha 6 - Vokovice uz jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 První problémy jsem zaznamenal někdy kolem osmé večer. Zajímavé bylo, že na některé servery jsem se normálně dostal. Pokud jsem věděl IP adresy, dalo se na ně PINGovat. Ale názvy se přestaly resolvovat - tak mě také napadl výpadek DNS. Pak jsem bohužel mimojiného restartoval modem - koneckonců UPC to při problémech také vždycky doporučuje (i když je třeba problém u nich). No a od té doby nic. Modem ve statusu (víte o tom, že se můžete podívat na 192.168.100.1?) pořád píše "Scanning". To, že jejich stránka web.upc.cz/vypadky vrací: "Ve Vaší lokalitě neevidujeme výpadek služeb UPC" považuji za provokaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 Ano taky mě pobavilo, že výpadek neevidujeme. Co se týká adresy dopadl jsem stejně přesně jak píšete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 Praha 11 taky dole a nejvic me stve, ze nejde klientske centrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 No to ze nejde klientska linka, dava pri takhle velkym pruseru docela smysl.. Umite si predstavit ty chudaky operatory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 Neratovice taktez, internet a telefon kaput. Modem obcas dostane odpoved od DHCP serveru, ale na TFTP se nedostane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 Praha 4 kamýk - internet se rozjel okolo 0:10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. července 2012 Sdílet Odesláno 25. července 2012 Praha 10 furt nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.