Návštěvník JuraS. Odesláno 26. července 2012 Sdílet Odesláno 26. července 2012 Prolezl jsem UPC stránky ale nenašel jsem (možná špatně hledám). V diskuzi tady na webu jsem narazil na odkaz k popisu služby. Do tý doby jsem bral fakt jen o rychlosti netu ale doplňkové služby mě nezajímali. A najednou koukám, že mám dynamická 3 adresy, 3 emaily a 5 aliasů k nim a 3 web prostory. Nevzpomínám si, že by mi předali nějaké materiály k tomu jak dané služby využít, např zřídit si emailovou schránku a využívat ji, jak si založit web apod. Kde k tomuhle seženu potřebné info, potřebné loginy apod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 26. července 2012 Sdílet Odesláno 26. července 2012 nj, málo sleduješ web upc a nejpíš i tohle forum, jinak bys věděl, že ty emaily stojej za ho*** - nejen že sou neskutečně malý, ale lidi si tu čas od času stěžujou na výpadky... webovej prostor je taky dost malinkej a je vhodnej jenom na ukládání třeba podpisu a ikonky na forum, nejde o klasickej web (doména xxx.cz), ale něco v nějakym divnym tvaru, už si to moc nepamatuju... nějaký nastavení bylo na https://registrace.upc.cz, ale jestli ještě funguje, kdo ví... u ip adres se nic nenastavuje, využiješ je jenom v případě střídání koncovejch zařízení (tzn. routerů nebo počítačů)... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JuraS. Odesláno 26. července 2012 Sdílet Odesláno 26. července 2012 To podle parametrů co jseou uvedeny odhaduji, že to k ničemu nebude ale i tak když to nabízí tak proč o tom nevědět víc..tak byla myšlena otázka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 26. července 2012 Sdílet Odesláno 26. července 2012 nj, ale kdyby se upc na tyhle kraviny radši vykašlalo a ušetřený prostředky investovalo do něčeho smysluplnýho ono jich z toho sice nejspíš moc nebude, ale tohle je prostě zbytečnost... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JuraS. Odesláno 26. července 2012 Sdílet Odesláno 26. července 2012 například ? tv upc mám teprve ani ne měsíc, a net tak ne dlouho..chtěl sjem upc ihned co se poprvé představilo ale bydlel jsem vždy někde kde jsem si o upc a pořádným netu mohl jen nechat zdát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 26. července 2012 Sdílet Odesláno 26. července 2012 do čeho investovat? do čehokoliv, co zkvalitní fungování internetu, televize nebo telefonu... ne že bych si naivně myslel, že to pokreje náklady na zvýšení uploadu, ale každá koruna dobrá, jak je vidět z dlouhodobýho nezlepšování situace... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 26. července 2012 Sdílet Odesláno 26. července 2012 To podle parametrů co jseou uvedeny odhaduji, že to k ničemu nebude ale i tak když to nabízí tak proč o tom nevědět víc..tak byla myšlena otázka.. Zkusil bych se podívat po webu UPC. Třeba kliknout na Internet, u správného tarifu na Více informací. A pak už jen číst co to dá. Nejlépe pak v nabídce Dokumenty jsou různé PDF soubory. Možná tento by mohl být zajímavý: http://www.upc.cz/pdf/Prirucka_UPC_vyso ... ternet.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JuraS. Odesláno 26. července 2012 Sdílet Odesláno 26. července 2012 Díky našel jsem pár info a odkazy..díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 26. července 2012 Sdílet Odesláno 26. července 2012 Zkus taky mrknout zde do sekce Odkazy: odkazy.php Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 26. července 2012 Sdílet Odesláno 26. července 2012 A taky mas FTP prostor... Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.