Návštěvník Linux Odesláno 30. července 2012 Sdílet Odesláno 30. července 2012 Dobrý den, nevím, jestli to tady patří, ale už si nevím rady. Nejde mi web microsoft.com - pravděpodobně bude problém s DNS, jelikož když pingnu IP ms (64.4.11.37) tak je to v pořádku. Když pošlu na port 80 dotaz GET / s parametrem Host: 64.4.11.37(což dělá prohlížeč standartně, když mám v adresním řádku IP) - dostanu redirect na microsoft.com, s Host: microsoft.com nikoliv. DNS jsem zkoušel nastavit i na googlovskou ip 4.4.8.8 a sec 8.8.8.8, nepomohlo. Dokonce ani nepomohlo, když jsem do hosts přímo DNS záznam definoval. Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 31. července 2012 Sdílet Odesláno 31. července 2012 Me tento web normalne jede, kdyz das otevrit adresu http://64.4.11.37 tak to udela co ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. července 2012 Sdílet Odesláno 31. července 2012 Myslím, že jsem to řekl jasně o příspěvek výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.