Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
To co píše Elnc, že dokáže router obsloužit mix je mi jasné ( "elnc" si nepřečetl pořádně mojí otázku ), ale jak to dokáže obsloužit - rychlostně. To je důležité. A v tom videu je to řečeno.

Takže odpověď na mou otázku od "elnc" je trošku zavádějící - nepřesná a nepravdivá.

Jináma slovama pokud s připojím na tento router starým mobilem s G po 2,4 GHz, a pak se připojím dalším noťasem s N na 5 Ghz můžu na novou rychlost tohoto noťase zapomenout.

Měl jsem zato, že je řeč o připojení v jednom pásmu v režimu mix bgn, kde technicky není problém obsluhovat rozdílná zařízení (viz princip TDMA, dohledatelný na Google) a nikoliv o souběhu v obou pásmech. Tam bych spíš doporučil TP-LINK TL-WDR4300.

Odesláno

A ještě jak je to s tou délkou koaxu od zásuvky upc kterou mám hned u vchodových dveří.Router epc3925 bych potřeboval do místnosti asi 10metrů.

Ještě prosím jak je to s kvalitou a dosahem signálu toho upc wifi ve srovnání s běžně prodávanými routery asus apod.?Bojím se toho že když není anténka že bude slabší.

Odesláno

na dýlce kabelu v rámci bytu nezáleží, anténka je schovaná uvnitř a ne jenom jedna, dosah po bytě je úplně v pořádku...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Nekteri uzivatele si stezovali, ze Cisco 3925 ma trochu mensi dosah wifi signalu, nez nektere lepsi routery, ale v ramsi bytu to myslim bude OK.

S tim kabelem snad take problem nebude, kratka vzdalenost se davala kdysi za Karnevalu, dneska uz se to tak neresi.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Ještě se zeptám pokud mi stará motorola mi zobrazuje SNR 34. Což je hraniční hodnota, pro kvalitní ( bezproblémový ) internet.

A já tu pak vidím v galerii nebo u uživatelů obrázky, kde modem-router epc 3925 ukazuje SNR 41 ( +/- ) .

To jako toto zařízení tu hodnatu bere ( vypočítavá ) jinak ?

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice
Odesláno

To by me take docela zajimalo. :idea:

Jinak pro modulaci 256QAM se uvadi jako funkcni minimum SNR 33 dB.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

já měl kdysi ještě ED3 motorolu, tam bylo SNR kolem 37 dB, pak sem si ho nechal vyměnit za cisco a ten v tý době začal ukazovat hned 39 dB, časem to vylezlo někam na 42 dB...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno

Mě ta stará Motorola ( ještě z dob Karnevalu ) ukazuje pokud se podívám do jejího menu právě většinou SNR 34, někdy i SNR 33. A nenám žádný problém.

Ale pak tu vidím, obrázky uživatelů co mají CISCO epc3925 ( nebo i jiný ) a tam se SNR pohybuje nad 40.

Měl jsem za to, že SNR je nějaká přesná veličina. Která je jasně definová a dá se tedy jasně změřit.

Ale jak je vidět, tak asi není. viz : příspěvek os "Slamb".

PS: snažim si sám sobě vymluvit přechod ( koupi ) nového CISCA epc3925, když mne ta stará motorola šlape jako hodinky. Ale sere mne ten mesíční pronájem za tento modem. Motorola bohužel odkoupit nejde.

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice
Odesláno

Tak si kup Cisco 3208 za 1.299,- mel by snad jit koupit i k 30Mb tarifu, ale za ty prachy uz bych radsi sel do te 3925.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

já neměl s epc3925 za celou dobu vůbec žádný potíže 8)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague