Návštěvník lejno Odesláno 12. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Tak jsem mel Tp-link 1043 pujcenej asi 5 dni, za tu dobu se dvakrat slehnul (neslo se nikam dostat, ani na 192.168.1.1). Tak jsem nahodil OpenWRT, v tom pro zmenu nefunguje pripojeni WAN portu vubec (udajne nakej bug v original firmwaru, kterej se projevi az po flashnuti WRT ...). Musim rict, ze mi TP-Link docela zklamal. Koukam ted po Mikrotiku. Kolega ma 751 http://www.i4wifi.cz/rb751g-2hnd-64-mb- ... d2838.html, ja mam doma gigovej switch, takze by mi stacila verze se 100megabitem http://www.i4wifi.cz/rb951-2n-300-mhz-3 ... ign=120620 (stoji cca polovinu). Slozitejsi nastavovani mi nevadi, chci hlavne spolehlivost (casto se pripojuju vzdalene domu). Co myslite? Je Mikrotik dobra volba? Funguje na UPC dobre, spolehlive? Já měl ten TP-Link několik let, na něm 20 zařízení a co je to výtuh, to jsem zažil jenom jednou (když jsem do USB připojil externí HDD nevědíc, že to není dobrá volba). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 12. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Tp-Link 1043 tu mam 3tim rokem. Zapojeny non-stop. Jede na nem 2 x PC, notas, mobil, receiver a pres WiFi i TV. Jeste se nestalo, ze by chcipnul. Jak jsem ho zapojil, tak jede. I s USB HDD i fleskou jsem ho zkousel. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 12. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Tp-Link 1043 mam taky uz nejaky ten mesic a nemohu si ho vynachvalit jede bez problemu nonstop bez vyadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník shrap Odesláno 13. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Hmm, no taky jsem tu na nej cetl uz driv same chvaly, ale moje zkusenost s konkretnim kouskem byla jina. A nechci riskovat, ze se podobne bude chovat i ten, co si koupim. Imho ty starsi kousky byly spolehlivejsi (ale to je pouze moje domnenka). No, uz mam objednanej Mikrotik Ale beda vam, jestli mi to nepujde! Beda vam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 13. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Ba ne, tak kecam. Motorolu jsem mel driv (na 30mbitu). Ted mam 60mbit (cca rok) a k nemu Cisco EPC3208. Kazdopadne jede stabilne (kdyz nesel net, tak jsem restartoval modem a nesel furt, takze to byl problem na strane UPC. Za hodinu se to rozbehlo samo). Tak ja furt nevim. Jestli to Cisco s Wifi je stejne stabilni jako tohle, tak bych mozna sel do nej (sice dam za vymenu 650,- coz mi trosku stve, ale kupovat to za dvojku nechci. To radsi budu platit mesice o 25,- vic a kdyz se neco podela, vymeni to do druhyho dne (doufam ). 650Kč za výměnu platit nebudete. A výměna nejpozději do 2 pracovních dnů by měla proběhnout, ale to i první 2 roky se zakoupeným zařízením. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník shrap Odesláno 13. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 650,- za vymenu klasickyho modemu za wifi modem bych platil (zadnou dalsi sluzbu bych neobjednaval). Ale to uz je stejne passe, uz mam mikrotik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 13. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 650Kč se platí za výměnu ED2 za ED3.0 viz. ceník. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 13. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 A plati se 650,- Kc i v pripade ze mam modem ED2 a chci ho vymenit za ED3, ktery chci ale odkoupit Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník weaver Odesláno 14. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Ne, v tom případě se poplatek 650 Kč neplatí, ověřeno na vlastní kůži. Viz také info o Fiber Power na stránkách UPC: U stávajících zákazníků internetové služby, kteří již využívají některý z tarifů s rychlostí nižší než 50 Mb/s, je nutné zajistit výměnu modemu. Tato výměna modemu je zpoplatněna částkou 650 Kč. Částka se neúčtuje v případě, kdy si klient modem zakoupí do osobního vlastnictví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Masaa Odesláno 22. června 2013 Sdílet Odesláno 22. června 2013 Zdravim panove. Dokaze mi nekdo poradit proc(hlavne pres noc) mi modem piska? Pokud rano zapnu PC ukazuje to ,ze jsem bez netu,musim ve winech dat opravit problem a ihned je net.Dekuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.