Návštěvník Masaa Odesláno 26. června 2013 Sdílet Odesláno 26. června 2013 Ok s tim jsem pocital,tak jsem objednal CAT6 a snad to bude v poho....kazdopadne diky za info EDIT:Takze u me to bylo asi vadnym kabelem,po vymene v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 27. července 2013 Sdílet Odesláno 27. července 2013 Modem mě též píská, nějaké rady? Je to otravné Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník eventai Odesláno 27. července 2013 Sdílet Odesláno 27. července 2013 Pokud má pískání vysokou frekvenci zkontroloval bych v něm kondenzátory jestli není nějaký nafouklý, popř.: to dělá nějaká cívka nebo trafo. Pokud v něm není piezo reproduktor signalizující nějakou chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Masaa Odesláno 28. července 2013 Sdílet Odesláno 28. července 2013 Takze u me problem pretrvava,takze nejspis udelam reklamaci.Vsechny prop.eth.kabely vymeneny za nove-rano prijdu modem piska a sitovka je bez netu (ukazuje,ze neni pripojen kabel nebo je poskozen) po restartu modemu vse zas najede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. července 2013 Sdílet Odesláno 28. července 2013 Zavolej si o vymenu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. srpna 2013 Sdílet Odesláno 4. srpna 2013 tak uz me taky piska, a kdyz piska tak nejede net. Taky se mi zda, ze se enorme zahriva. Stejne je to Cisco od UPC peknej ksunt, nezvlada vetsi pocet spojeni. Pustim torrent a blokne se web. Hnus velebnosti. Ta stara Motorola co davaly mi to nedelala, ale taky to byl paskvil, 2x mi ji menily. Nejradsi bych si koupil nejakej kvalitni router a tenhle jim hodil na palici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 5. srpna 2013 Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Hmm, tak to vypada, ze Cisco 3925 ma nejakou vadnou serii Blbne nekomu i modem Cisco 3208 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. srpna 2013 Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 tak mi ho vymenily a zatim jede bez piskani. Vic me ale potesilo, ze s novym modemem prestal torrent blokovat web. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.