Odesláno 26. června 2013 11 let Ok s tim jsem pocital,tak jsem objednal CAT6 a snad to bude v poho....kazdopadne diky za info EDIT:Takze u me to bylo asi vadnym kabelem,po vymene v pohode.
Odesláno 27. července 2013 11 let Modem mě též píská, nějaké rady? Je to otravné Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 27. července 2013 11 let Pokud má pískání vysokou frekvenci zkontroloval bych v něm kondenzátory jestli není nějaký nafouklý, popř.: to dělá nějaká cívka nebo trafo. Pokud v něm není piezo reproduktor signalizující nějakou chybu.
Odesláno 28. července 2013 11 let Takze u me problem pretrvava,takze nejspis udelam reklamaci.Vsechny prop.eth.kabely vymeneny za nove-rano prijdu modem piska a sitovka je bez netu (ukazuje,ze neni pripojen kabel nebo je poskozen) po restartu modemu vse zas najede.
Odesláno 28. července 2013 11 let Zavolej si o vymenu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. srpna 2013 11 let tak uz me taky piska, a kdyz piska tak nejede net. Taky se mi zda, ze se enorme zahriva. Stejne je to Cisco od UPC peknej ksunt, nezvlada vetsi pocet spojeni. Pustim torrent a blokne se web. Hnus velebnosti. Ta stara Motorola co davaly mi to nedelala, ale taky to byl paskvil, 2x mi ji menily. Nejradsi bych si koupil nejakej kvalitni router a tenhle jim hodil na palici.
Odesláno 5. srpna 2013 11 let Hmm, tak to vypada, ze Cisco 3925 ma nejakou vadnou serii Blbne nekomu i modem Cisco 3208 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 8. srpna 2013 11 let tak mi ho vymenily a zatim jede bez piskani. Vic me ale potesilo, ze s novym modemem prestal torrent blokovat web.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.