Návštěvník hans Odesláno 6. srpna 2012 Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Dobrý den, predem se omlouvam, jsem naprosty laik, muze mi prosim nekdo podrobne popsat, jak zmenim jmeno a heslo v nastaveni routeru a jak zmenim nastaveni wifi na potrebny kanal, ktery je v mem okoli najmene ruseny, popripade jake zmeny v nastaveni jsou potreba. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. srpna 2012 Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 koukni do galerky... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hans Odesláno 6. srpna 2012 Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Dobry den, snazil jsem se to v diskuzich najit,ale bohuzel , omlouvam se, jeste to zkusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. srpna 2012 Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 první přihlášení bez jména a hesla, potom: gallery/image.php?album_id=21&image_id=226&view=no_count gallery/image.php?album_id=21&image_id=214&view=no_count nahoře se přepni na manual wireless configuration Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hans Odesláno 6. srpna 2012 Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Uz to mam, dekuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hans Odesláno 8. srpna 2012 Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Tak cisco zatim funguje bezvadne, jeste jestli se muzu zeptat, chtel jsem do mistnosi na druhem konci bytu natahnout kabel a zapojit dalsi router (TP - link WR841ND), ale nedari se mi na nej pres wifi pripojit (fungujici internet), sit najdu (vynikajici signal), jsem pripojen, ale net nefunguje, je toto spojeni vubec mozne a neni tedy nejaky problem v nastaveni toho routeru (docetl jsem se neco o AP rezimu, ale to mu moc nerozumin. Dekuji za Vasi pripadnou pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. srpna 2012 Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Jaky vyznam ma pripojovat dva routery za sebe ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 8. srpna 2012 Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Asi mu zbyl a chce ho nějak využít Bohužel se tento router nedá použít jako AP a má jenom 100Mbps porty, takže jeho využití může být zrovna pro síť UPC omezené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hans Odesláno 8. srpna 2012 Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Jaky vyznam ma pripojovat dva routery za sebe ? Zesileni sily signalu v misnosti,kde je slaby + pouziti routeru pro dalsi rozvod interneu v teto mistnosti(televize,xtreamer),uvitam vase rady,jak to resit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 9. srpna 2012 Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 Pro tyto účely se používá AP + switch a nikoliv router. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.