Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Bohužel CA moduly už nejdou párovat s kartami. 😞

• Super
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul, Compal CH7465
  • Praha 10
Odesláno

Simtě pokud si měl CA modul odkoupený, tak nějaká karta nikoho nezajímá, administrace by je stála víc než karta, kterou by museli akorát "ekologicky" zlikvidovat.

A jinak si teda udělal pěknou blbost, CA modul je to poslední co, je na Vodafone zajímavé.

Ale k věci: informace se od adminů zde a na infolince ohledně vracení zařízení liší. Tady tvrdí, že se to má už jedině posílat, na lince mi řekli ať to vrátím na pobočce, kod na PPL jsem z nich musel vypáčit.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Já mám fakt pochybnosti jestli Vodafone o ty přístupové karty ještě vůbec stojí, protože například když probíhala hromadná výměna set-top boxů UPC za set-top boxy od Vodafone, tak technik který mě doma vyměňoval dva boxy je mě mojí žádost nechal i s kartami, protože jinak by šly stejně do šrotu.

Dneska už jsou ty karty potřeba jenom do CA modulů a pochybuji že by je Vodafone půjčoval se starými kartami s logem UPC.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

V Dubnu jsem si pronajal nový CA Modul od Vodafone, a ten je vybaven kartou s logem UPC. Takže Vodafone stále dává karty UPC.

Dokonce i karty Karneval.

Jednou jsem pomáhal někomu na dálku zajistit si CA Modul (Květen 2023) v Ostravě, a Vodafone mu poslal CAM s kartou Karnevalu.

Screenshot_20231229-130953.png

• Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal CH7465VF, 1x CAM
  • Brno
Odesláno

tomus-budeš se divit ale Vodafone půjčuje CA Moduli s přelepeným logem UPC + karta UPC .Modul je uplně nový .

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Ony ty karty mohou být zatíženy licenčními poplatky a podobně. Povinnosti vrátit je Vodafone nikoho nezbavil. I když samozřejmě můžeme spekulovat, jak moc to dává smysl.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
On 11/8/2023 at 9:32 AM, randomofamber said:

Nevím zda to bylo dříve běžně možné, ale vím o případech, kdy UPC/Vodafone po domluvě umožnil převedení/registraci čipové karty (a protože je spárována s modulem tak v podstatě i modulu) na jiného uživatele.

Za cias UPC to mozne bolo aj oficialne.. a neoficialne dokonca vedeli sparovat kartu so zariadenim, ktore malo certifikovanu Conax citacku (napr. Technisat DVB-C ISIO), takze nebolo treba CA moduly, jedna karta zvladala dekodovat viac streamov (presne tak ako to vedel dvojtunerovy Kaon s HDD) a a ako bonus nebezal ventilator v Technisate.

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno
Komu se VF nelíbí, nechť si (_!_) políbí aneb poskytovatelů je na trhu spousta a každý si může vybrat :-) Jiná věc pak je, jestli ti jiní poskytovatelé jsou lepší nebo horší...
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Jenom by mě zajímalo, kolik z nich nabízí příjem přes DVB-C..?

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague