Odesláno 28. prosince 2023 1 rok Bohužel CA moduly už nejdou párovat s kartami. 😞 Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 29. prosince 2023 1 rok Simtě pokud si měl CA modul odkoupený, tak nějaká karta nikoho nezajímá, administrace by je stála víc než karta, kterou by museli akorát "ekologicky" zlikvidovat. A jinak si teda udělal pěknou blbost, CA modul je to poslední co, je na Vodafone zajímavé. Ale k věci: informace se od adminů zde a na infolince ohledně vracení zařízení liší. Tady tvrdí, že se to má už jedině posílat, na lince mi řekli ať to vrátím na pobočce, kod na PPL jsem z nich musel vypáčit. - - - - Praha
Odesláno 29. prosince 2023 1 rok Já mám fakt pochybnosti jestli Vodafone o ty přístupové karty ještě vůbec stojí, protože například když probíhala hromadná výměna set-top boxů UPC za set-top boxy od Vodafone, tak technik který mě doma vyměňoval dva boxy je mě mojí žádost nechal i s kartami, protože jinak by šly stejně do šrotu. Dneska už jsou ty karty potřeba jenom do CA modulů a pochybuji že by je Vodafone půjčoval se starými kartami s logem UPC. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 29. prosince 2023 1 rok V Dubnu jsem si pronajal nový CA Modul od Vodafone, a ten je vybaven kartou s logem UPC. Takže Vodafone stále dává karty UPC. Dokonce i karty Karneval. Jednou jsem pomáhal někomu na dálku zajistit si CA Modul (Květen 2023) v Ostravě, a Vodafone mu poslal CAM s kartou Karnevalu. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 29. prosince 2023 1 rok tomus-budeš se divit ale Vodafone půjčuje CA Moduli s přelepeným logem UPC + karta UPC .Modul je uplně nový . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 29. prosince 2023 1 rok Ony ty karty mohou být zatíženy licenčními poplatky a podobně. Povinnosti vrátit je Vodafone nikoho nezbavil. I když samozřejmě můžeme spekulovat, jak moc to dává smysl. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. prosince 2023 1 rok On 11/8/2023 at 9:32 AM, randomofamber said: Nevím zda to bylo dříve běžně možné, ale vím o případech, kdy UPC/Vodafone po domluvě umožnil převedení/registraci čipové karty (a protože je spárována s modulem tak v podstatě i modulu) na jiného uživatele. Za cias UPC to mozne bolo aj oficialne.. a neoficialne dokonca vedeli sparovat kartu so zariadenim, ktore malo certifikovanu Conax citacku (napr. Technisat DVB-C ISIO), takze nebolo treba CA moduly, jedna karta zvladala dekodovat viac streamov (presne tak ako to vedel dvojtunerovy Kaon s HDD) a a ako bonus nebezal ventilator v Technisate. Super - Základní - Bratislava
Odesláno 30. prosince 2023 1 rok Čo bolo to bolo, terazky tu vladne vodafon... (-a vidno ako.) - - - CI O-va
Odesláno 30. prosince 2023 1 rok Komu se VF nelíbí, nechť si (_!_) políbí aneb poskytovatelů je na trhu spousta a každý si může vybrat :-) Jiná věc pak je, jestli ti jiní poskytovatelé jsou lepší nebo horší... - - - - -
Odesláno 30. prosince 2023 1 rok Jenom by mě zajímalo, kolik z nich nabízí příjem přes DVB-C..? - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.