Přejít na obsah

TechniSat ISIO C -dva multimediální dvoutunerové HD PVR boxy

Doporučené příspěvky

Návštěvník mojmirus

Mam dotaz na Dica ohledne TechnoTrend TT-3650 CI. Nemohu rozchodit prepinani kanalu dalkovym ovladacem - ciselnymi tlacitky. Ostatni tlacitka funguji a myslim, ze to mam nastaveno dle navodu. Muzete me kontaktovat na SZ nebo na mojmirus@seznam.cz ? Diky

Návštěvník paina
jako se v popisu píše "možnost vzdáleného nastavení nahrávání" ... nějak se o tom nikde v manuálu nepíše. Na portu 9100 je konfigurace twonky media serveru a to je tak všechno o čem se manuál zmiňuje.

V předchozích verzích SW na Digit ISIO to fungovalo stejně, jako u přijímače TechniStar K1 (viz má recenze - obrázek 6) - jen to bylo natvrdo na portu 80. Abyste mi věřili - všimněte si, že je tato funkce zmíněna i v prvním odstavci na doposud nezaktualizované anglické stránce.

V menu v nové verzi SW bylo nastavení vzdáleného přístupu (tj. povolení a nastavení hesla) nahrazeno nastavením "MyTechniSat". Souvisí to s tou novou možností nastavovat časovače vzdáleně ze smartphone aplikace MyTechniSat-App. Nemám Applí ani Androdí telefon, takže jsem neměl možnost vyzkoušet. Pokusím se ale ověřit, jestli zůstala i původní možnost nastavovat nahrávání přes webový prohlížeč.

Tak jsem dnes ověřil funkci mobilní aplikace MyTechniSat-App pro iPhone proti mému Digicorderu ISIO C. Ověřil jsem možnost vzdáleného programování časovače a funguje naprosto bez problémů a ovládání je luxusní. Přímo v telefonu je vidět kompletní EPG včetně popisu programu, tak jak to zobrazuje přímo Technisat.

Další funkce Remote Control a přehrávání nahraných programů jsem nezkoušel, neboť mám rozsegmentovanou domácí síť a iPhone přes wi-fi nevidí přímo na Technisat a tudíž ho nenajde. Přímo zadat ip adresu bohužel nejde. Nicméně na ovládání mám přece ovladač :)

edit: přidávám pár screenshotů z aplikace. Timer se ihned po zadání v aplikaci projeví v nastavení Digicorderu. Pro podporu je třeba nastavit rychlý start, což zvýší o něco spotřebu v pohotovostním stavu. Abych nezapomněl, připojit se dá samozřejmě odkudkoli z internetu, nejen z domácí sítě.

Původní ovládání přes webový prohlížeč již nadále nefunguje ale pro majitele smartphone je aplikace výrazný krok kupředu. Ostatní mají bohužel smůlu :(

5954afb0b35a4_image3.png.0eac11ca59efd8b5a61df66e7bdc2cdf.png

5954afb0c5c8e_image2.png.14595a61d4248add9d6cda5339c56015.png

image.png.8e68570502480ff508b67a8634c9b473.png

• po 4 týdnech...

Mám od ledna 2013 ISIO C s kartou od UPC. Od tohoto týdne mi začala vyskakovat hláška "No card inserted" a nejdou spustit kodovane programy v ramci me nabidky UPC.

Kartu vcetne modulu jsem vyndal / zandal. ISIO restartoval do tovarniho nastaveni a porad nic. Programy se vsechny naladili, pristup je ale pouze na klasickou bezplatnou sestavu CT, NOVA, Prima, Barandov az TV Pohoda.

Nema nekdo tip co delam spatne?

Návštěvník Retiree

V první řadě ověřit funkčnost CA modulu s kartou v jiném zařízení (je-li možnost, třeba u sousedů). Pokud nelze, počkat na další tipy uživatelů (něco podobného se mi stalo s USB TechniSatem, přestalo pracovat CI rozhraní, modul OK).

Tak jsem si myslel, že udělám seznam webových odkazů na PC když jdou na PC odkazy i přidávat, nahrál jsem do STB přes síť a od té doby webový prohlížeč hlásil, že je internet nedostupný a webový prohlížeč není připravený ani Hbb nefungovalo i když samotný test připojení byl naprosto v pořádku, reset do továrního nastavení to vyřešil

Návštěvník mojmirus

Zdravim.

Poridil jsem si minuly tyden LG HR570C . Ale uz jsem ho poslal zpet. Mel zasadni nedostatky.

Proto bych rad obratil napr. na Kodla zda tento pristroj TechniSat ISIO C ma nasledne vlastnosti:

- Lze v nahranem poradu udelat pri prehravani nejakou znacku ? (kdyz potrebuji porad prerusit , abych pak jednoduse skocil na misto te znacky a pokracoval)

- Lze prehravat porad od zacatku ci pretacet i kdyz se stale jeste nahrava - myslim tentyz porad?

- Lze v seznanu nahravek oznacit vice poradu a pak je najednou vymazat?

- Jaka je rychlost pretaceni nahhravky ? (mam analogovy Panasnic HDD rekorder a ten pretaci uzasne rychle)

- Lze pri nahravani nejakeho poradu mazat stare nahravky ? (Toto neni klicovy bod)

Asi moc otazek ... Diky za pripadne odpovedi

Návštěvník Kodl
- Lze v nahranem poradu udelat pri prehravani nejakou znacku ? (kdyz potrebuji porad prerusit , abych pak jednoduse skocil na misto te znacky a pokracoval)

Ano, lze. Tlačítko OPT/Záložka a pak si můžeš vybrat buď "Nastavit záložku" nebo skok na již definované záložky. Ovšem to v tom případě, který zmiňuješ ty, nemusíš, protože po přerušení, když se vrátíš zpět k rozkoukané nahrávce, nahrávka je v místě, ve kterém jsi ji přerušil.

- Lze prehravat porad od zacatku ci pretacet i kdyz se stale jeste nahrava - myslim tentyz porad?

Ano.

- Lze v seznanu nahravek oznacit vice poradu a pak je najednou vymazat?

Technisat má dva možné přístupy k seznamu nahrávek.

V jednoduchém "příručním" (na tlačítku DVR alias STOP) nelze označovat nahrávky. Lze s nimi pracovat jen jednotlivě, samozřejmě i mazat.

Pak je tam ale tzv. "Správa filmů", ve které označovat (a mazat) nahrávky hromadně můžeš.

- Jaka je rychlost pretaceni nahhravky ? (mam analogovy Panasnic HDD rekorder a ten pretaci uzasne rychle)

Přetáčí úžasně rychle :-)))

Po nějakých čtyřech stupních rychlosti klasického přetáčení dalším stiskem tlačítka skočíš o 10 minut.

- Lze pri nahravani nejakeho poradu mazat stare nahravky ? (Toto neni klicovy bod)

Lze.

Návštěvník majsoft

Nevím kam hodit můj dotaz a jelikož pokoukávám po Digit ISIO C tak se zeptám zde, při objednání dvou modulu (pochopil jsem ze samotnou kartu mi nedaj) budu platit cenovou nabídku 2x ? Nebo je to jako u FreeSat UPC kde se za druhou kartu platí cca 100kč a kopíruje programovou nabídku první karty?

Návštěvník Jaku
... budu platit cenovou nabídku 2x ? ...

Teď je otázka co myslíš pod cenovou nabídkou.

Ano, CAM a karty máš dvě, zaplatíš tedy dvakrát nákup (2 x 1209,-) nebo měsíčně pronájem zařízení (2 x 50,-).

Smlouvu máš jednu, platíš jeden měsíční poplatek za používání služby digitální televize, tedy např. jeden Komfort (1 x 579,-).

Stačí?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...