Přejít na obsah

Ca mudul a naladění jen 46 programů...

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám podobný problém, nedávno sme sa nasťahovali do bytu v Prahe, majiteľ tvrdil ,že tu bol zapojený upc, tak som ho dal sem tiež. Ibaže z predplatených 80tich kanálov príjmam len cca 40-45. Ako vyzerá ten filter a kde ho hľadať? Prípadne nejaké rady.Dik

To že přijímáš místo 80 programů 45 zamená, že ostatní jsoou zakódované, nebo že je vůbec nenaladíš?

Máš naladěno 135 programů, nebo jen 45?

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Návštěvník kERkyyy

Mám naladené všetky, ale ide ich len 45 ak dám na niektorý ktorý by mi mal ísť, napr. Animal planet,Joj PLUS, STV2, tak ostane čierna obrazovka a vypíše, že Není vložena karta

Návštěvník kERkyyy

No priniesli mi to štvrtok, hneď som to aj napojil na káble ktoré tu zapojil technik do steny , internet išiel hneď a tv ako som písal naladilo všetky programy ale idu len cca45

Proč tedy píšeš do tématu, kde se mluví o naladění pouze 46 programů? Tobě hraje pouze 45 programů - to je totiž trochu jiný problém

Koukni se do stavu předplatného na kartě. Pokud máš STB nově, měl bys tam mít 01FFFFFF na aktuální měsíc (1.8.-31.8.) pokud tam bude alespoň něco může být ještě problém s párováním. Většinou je potřeba nechat naladěný nějaký program na cca 30 minut (zkus třeba FANDA HD - ten je kódovaný). Pak bych volal KC UPC pro zaslání reautorizace

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Praha
Návštěvník kERkyyy

Pretože sa tu rieši podobný problém a nechcel som zakladať novú tému.Len pravdu povedať nerozumiem celkom tomu čo si napísal.

Na akej karte to mám pozerať? STB mám nový. čo znamená problém s párovaním? Skusim teda tu fandu HD, ale STV1 je tiež kodovaný a ide ale STV2 už nie

Řešil se tu problém, že TV NALADILA pouze 46 TV programů.

Tys naladil všech 135 programů, tedy celkem rozdíl.

Kdybys rovnou napsal, žes naladil 135 programů ale můžeš sledovat pouze 45, tak podáš naprosto přesnou informaci a předejdeš zbytečným odpovědím.

V Menu STB je položka Podmíněný přístup (nebpo Conax) kde je stav předplatného a tam je nějaký datum a k tomu čísla (01000001 - 01FFFFFF), ty čísla určují na co můžeš koukat.

To že tedˇ můžeš sledovat i STV 1 může být způsobeno tím, že STV1 není zakódovaná a STV2 je zakódovaná (pokud vytáhneš úplně kartu, tak ti budou hrát programy tzv FTA)

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...