Odesláno 6. března 2020 5 let @Retiree Já bych nečekal a s předstihem začal v klidu řešit. To, že skončí doména upcmail.cz i se službou email je fakt. A než to pak řešit narychlo ... Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 6. března 2020 5 let před 1 hodinou, Slamb napsal: dost lidí má i tady na fóru ještě starý emailový adresy A kolik z nich je aktivnich, tj. cojavim, napsali alespon 5 prispevku za posledni mesic? Muj tip je, ze tak mozna 3... 😉 Upraveno 6. března 2020 5 let uživatelem Evzen
Odesláno 6. března 2020 5 let poslední aktivitu jich má letos asi 10 z těch všech 😮 se budou divit, až si budou chtít obnovit zapomenutý heslo 😐 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. března 2020 5 let před 55 minutami, Marek-26 napsal: @Retiree Já bych nečekal a s předstihem začal v klidu řešit. To, že skončí doména upcmail.cz i se službou email je fakt. A než to pak řešit narychlo ... A kde je to oficiálně ? Já kdybych nechodil na toto forum, tak bych to vůbec netušil. Zvlášť když UPC zachovalo i doménu chello.cz, tak jsem nepředpokládal, že mi VF hned típne mail 😞 Internet 300 - TV Komfort Modem Compal, STB Kaon KCF B4003 Praha
Odesláno 6. března 2020 5 let Tuhle firmu (UPC.cz) aktuálně už nikdo neřídí, musíme čekat na první akce nového vlastníka, Vodafone, snad od 1. dubna. Pokud sledujete tohle fórum, je docela zajímavé občas se podívat v záhlaví do záložky Správci. Poslední dobou (posledních několik měsíců) se tam střídají jména jako svatí na orloji, mj. je tam za VF např. @Lucie - Vodafone... Upraveno 6. března 2020 5 let uživatelem Retiree
Odesláno 6. března 2020 5 let Tak moje registrace, kde jsem použil emaily na doméně @upcmail mám snad všechny už změněné. Tak se ptám budou taky rušit doménu @karneval.cz. O této doméně se taky říkalo, že ji zruší, ale dodnes funguje. Třeba zde někdo z Vodafone odpoví co a jak bude. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 6. března 2020 5 let @JirkaP ještě nejspíš minimálně měsíc neodpoví, takže bych si preventivně změnil všechny emaily upcmail, chello i karneval za něco jinýho, protože všechno patří liberty global 🙂 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. března 2020 5 let @Retiree UPC ČR už řídí Vodafone od schválení v EU. A jelikož do té doby neměli žádné interní informace v UPC, tak chvíli trvá, než si vše zjistí, analyzují, připraví a převedou. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 31. března 2020 5 let Dnes jsem dostal v e-mailu oznámení o zrušení upcmail. Pro mne je to větší rána než koronavirus. Za více než 10 let mám ten e-mail registrován ve stovkách služeb. Budou to stovky hodin práce to všechno přeregistrovat. Na začátku propagovali, jaká je to výhoda mít u nich mail, který je součástí placené služby a tudíž záruka nezrušitelnosti oproti bezplatným e-mailům. Navíc to přichází v době, kdy je stát ve stavu nouze, kdy má člověk opravdu jiné starosti. Je to naprosto nelidské rozhodnutí.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.