Návštěvník Odesláno 3. dubna 2013 Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Tisková zpráva http://www.upc.cz/televize/novinky/4-dvb-t-muxy-nasazeny/ uvádí, že se zdarma bude poskytovat vysílání ve formátu DVB-T k jakékoliv objednané digitální službě a to od 21. kanálu. (Já mám internet Fiberpower 30Mb) Sice jsem toto vysílání naladil, ale bohužel síla signálu/kvalita = 100/0...EPG se načte,teletext téměř nepoužitelně,ale jde vidět,jen ten obraz a zvuk nejede. V čem by mohl být problém?...Tahám to do interní Pinnacle PCTV Dual DVB-T Pro PCI 2000i. Může být třeba ještě někde filtr? Zjistil jsem že rozvody jsou pravděpoodbně vedeny ke každému účastníkovi zvlášť kabelem,kde na konci je rozdvojka na 2 koaxy. Zkusím ještě externí usb přijímač, ale nedávám tomu šance, zakopanej pes bude asi jinde. PS: jsem z Litoměřic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 3. dubna 2013 Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 zkus naladit v UHF pasmu analogove programy kolem K30. Z Meziboří se vysílají. Pokud je nechytneš ani u jedné TV tak zavolej servis. Může se jednat o zapomenutý filtr Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.