Odesláno 17. ledna 2017 8 let To je nas vecny stazovatel ritchi. Celkom dobre travenie casu, striehnut, kedy UPC zaradi nove stanice, aby si mohol napisat svoj dalsi jedovaty prispevok...
Odesláno 17. ledna 2017 8 let Len klud,nemyl si destruktivnu kritiku s konstruktivnou bez zbytocnych emocii
Odesláno 17. ledna 2017 8 let Mohl by mi někdo prosím odpovědět, zda se zařazením Nova International HD došlo k vyřazení klasické Novy HD a Prima Plus HD k odstranění Prima HD? Nikde jsem v žádném článku nenašel, zda se tak má stát či nikoliv.
Odesláno 17. ledna 2017 8 let nova a prima v upc sk nie su v HD,ale pridanim international a plus sa budu co nevidiet urcite porucat tak ako sa porucala v upc cz markiza a joj
Odesláno 17. ledna 2017 8 let Prima a Nova neboli a nie sú v UPC Slovensko v HD, iba SD verzia... Zatiaľ sú v rastri obe verzie Novy aj Primy (Nova SD, NOVA int. HD a Prima SD, Prima Plus HD) ... UPC SK za šírenie Novy a Primy dostalo pokutu 10 000€ v 12/2016, odvolalo sa voči rozhodnutiu... Edit: Podľa FB UPC SK pôvodné Prima+Nova zatiaľ zostávajú... Upraveno 17. ledna 2017 8 let uživatelem Návštěvník
Odesláno 17. ledna 2017 8 let Predpokladam,ze obcan ceskej narodnosti,s pobytom na SK je v tom,ze tieto stanice v HD su,kedze sa pytal na vyradenie novy a primy v HD.
Odesláno 17. ledna 2017 8 let Omlouvám se, neuvědomil jsem si, že tam jsou jen v SD. Zajímalo mne, zda dojde k nahrazení, ale zatim tedy došlo pouze k přidání. Tak uvidíme...
Odesláno 18. ledna 2017 8 let Zdravím, idú vám tie nove stanice v pohode, plynulo? Všetky 4 mi ide sekano
Odesláno 18. ledna 2017 8 let Ano idu ok. Skontroluj silu a kvalitu signalu tychto stanic a povnaj s inymi hd ktore idu ok. Dnes som kvoli tomu menil konektor na koaxe.... Niektore frekvencie mozu byt rusene a su potom nachylnejie na kvalitu spojov a kablov.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.