Odesláno 19. srpna 2012 12 let Dobrý den, nevíte někdo zda lze někde sehnat/stáhnout podrobný televizní program kanálu Nickelodeon i s číslováním jednotlivých dílů vysílaných seriálů? Dokonce ani na www.nickelodeon.cz není značení jednotlivých dílů. A úplně nejlepší by samozřejmě bylo, kdyby toto číslování bylo i ve vysílaném EPG tak jak je to běžné u ostatních televizních kanálů. Vždyť když už platím za příjem tohoto kanálu tak očekávám standardní kvalitu a mezi ni patří i číslování dílů. Jiří M. Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha
Odesláno 19. srpna 2012 12 let No kdyby ty díly byly od Nickelodeonu v přehledu pořadů tak je určitě zařadíme. Ale jak píšeš, nemají to ani na svých stránkách .... - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 19. srpna 2012 12 let Chyba je na straně Nickelodeonu, který čísla dílů neuvadí ani na svých stránkách a ani ve svém programu, který se každý měsíc rozesílá odborným serverům a operátorům. Mně osobně to také vadí, stejně jako fakt že názvy seriálů nejsou v EPG v češtině, ale UPC s tím nic neudělá... Mimochodem, Nickelodeon s největší pravděpodobností už letos přejde na formát 16:9 a příští rok začne vysílat reklamu. Rovněž by měly být i nové stránky. Vše ovšem záleží na mnoha faktorech a konkrétní datum bohužel neznám. Je to bohužel komplikované... P.S. Když už jsem nakousnul to 16:9 - Disney Channel na nový formát letos přejde určitě. Můžete si všimnout, že přes léto začali v tomto formátu produkovat upoutávky, což jistým náznakem je. Měli bychom se dočkat pravděpodobně na podzim, ale opět... je to komplikované - na 16:9 společně s českým Disney Channel přejdou i jiné mutace (rumunská, bulharská, ruská, ...) Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 19. srpna 2012 12 let Na Disney Channel jsem si vsimnul takove stupidity. Jak je reklama v madarstine, tak reklama sice jede, ale misto mluveni tam bezi takova stupidni znelka porad dokola. Genialni vyreseni. To musel byt opravdu idiot, co to vymyslel. - - - CA modul OVA
Odesláno 20. srpna 2012 12 let Právě naopak. Já jak naskočí reklama, musím rychle sáhnout po ovladači a vypnout zvuk. Kdyby reklamy na všech kanálech byly maďarsky nebo s neutrální znělkou, byl bych šťastný, dalo by se to mnohem lépe snášet. Některé reklamy v maďarštině jsou dokonce zábavné - hlavně díky tomu, že jim nerozumím... 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.