Návštěvník wolgi Odesláno 20. srpna 2012 Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli by šlo nějak zastavit měnění ip adresy mení se mi cca každý 3 dny.. docela bych potřeboval stálou ip adresu.. Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník wolgi Odesláno 20. srpna 2012 Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 Dost nutně bych potřeboval stálou ip aspoň na měsíc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 20. srpna 2012 Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 Ano, šlo, ale za 200 kč mesičně. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník wolgi Odesláno 20. srpna 2012 Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 Hmmm...TO je hezký a to si myslí že ty peníze dostávam zadarmo? Nechápu k čemu je to dobré že se mi mění ip skoro každý den..! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 20. srpna 2012 Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 Pokud je koncove zarizeni trvale pripojene, tak by se IP prilis casto menit nemela. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník wolgi Odesláno 20. srpna 2012 Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 Mam ho zapojene pořád Jen když vypadne elektrika.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 20. srpna 2012 Sdílet Odesláno 20. srpna 2012 UPC dává dynamickou IP. Pokud chceš pevnou IP, je potřeba si připlatit. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník BrkoBrko Odesláno 21. srpna 2012 Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 To ti elektrika vypadává často, já mám již několik měsíců stejnou IP, tuším od posledního restartu modemu při výměně routeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 21. srpna 2012 Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Ani výpadek elektriky nezpůsobuje změnu IP. K tomu je v naprosté většině případů potřeba změnit MAC adresu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník justi Odesláno 21. srpna 2012 Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Mně se také mnění při každém zapnutí PC a připojení k internetu. Taky nevím, proč to u UPC funguje takhle. Zkusím dotaz na UPC, jestli se tam dovolám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.