Odesláno 20. srpna 2012 12 let Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli by šlo nějak zastavit měnění ip adresy mení se mi cca každý 3 dny.. docela bych potřeboval stálou ip adresu.. Děkuji za odpověď
Odesláno 20. srpna 2012 12 let Ano, šlo, ale za 200 kč mesičně. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 20. srpna 2012 12 let Hmmm...TO je hezký a to si myslí že ty peníze dostávam zadarmo? Nechápu k čemu je to dobré že se mi mění ip skoro každý den..!
Odesláno 20. srpna 2012 12 let Pokud je koncove zarizeni trvale pripojene, tak by se IP prilis casto menit nemela. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 20. srpna 2012 12 let UPC dává dynamickou IP. Pokud chceš pevnou IP, je potřeba si připlatit. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. srpna 2012 12 let To ti elektrika vypadává často, já mám již několik měsíců stejnou IP, tuším od posledního restartu modemu při výměně routeru.
Odesláno 21. srpna 2012 12 let Ani výpadek elektriky nezpůsobuje změnu IP. K tomu je v naprosté většině případů potřeba změnit MAC adresu.
Odesláno 21. srpna 2012 12 let Mně se také mnění při každém zapnutí PC a připojení k internetu. Taky nevím, proč to u UPC funguje takhle. Zkusím dotaz na UPC, jestli se tam dovolám.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.