Jack_6428 Odesláno 9. ledna 2013 Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 Tak ještě jinak a naposled Rozdíl mezi AXN a AXN HD v obrazové kvalitě pochopitelně je, o tom není sporu. Já pouze tvrdím, že obrazová kvalita AXN HD je na HD kanál průměrná a chvílemi i podprůměrná. Rovněž tvrdím, že česká verze AXN (SD) je mnohem profesionálnější a pro náš trh vhodnější, než verze maďarská (HD). Ta česká audio stopa u AXN HD je jen na oko, aby se neřeklo. To není můj výmysl, ale smutný fakt. To jen pro pořádek. Je mi ale jasné, že 70% lidem to je asi volné. Hlavně, že mohou hltat obsah v pseudo-hd. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/3480-axn-hd/page/3/#findComment-60564 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 10. ledna 2013 Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 Na AXN HD je mnohem lepší pohled, než na tu SD matlaninu. Samozřejmě na starém Rubínovi se rozdíl asi nepozná No, že by kvalita na AXN HD byla zrovna ukázková, se opravdu říci nedá. Je to HD průměr a někdy ani to ne. A co se týče SD verze... Ano, do dnešního dne byla kvůli nízkému rozlišení nekoukatelná, ale teď už to je v pořádku. Obraz je mnohem ostřejší, než byl. Není to pochopitelně HD, ale celkově má český feed mnohem větší úroveň, než ten HD-čkový paskvil. P.S. Rubín nevlastním. Trochu jste asi zaspal dobu Žádná SD verze se nemůže vyrovnat HD verzi (jedině by ta HD verze vznikla přepočtem a nešlo by o nativ). P.S. To bylo myšleno obecně a ne na tebe, nebuď vztahovačný Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/3480-axn-hd/page/3/#findComment-60567 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 10. ledna 2013 Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 Tak ještě jinak a naposled Rozdíl mezi AXN a AXN HD v obrazové kvalitě pochopitelně je, o tom není sporu. Já pouze tvrdím, že obrazová kvalita AXN HD je na HD kanál průměrná a chvílemi i podprůměrná. Rovněž tvrdím, že česká verze AXN (SD) je mnohem profesionálnější a pro náš trh vhodnější, než verze maďarská (HD). Ta česká audio stopa u AXN HD je jen na oko, aby se neřeklo. To není můj výmysl, ale smutný fakt. To jen pro pořádek. Je mi ale jasné, že 70% lidem to je asi volné. Hlavně, že mohou hltat obsah v pseudo-hd. Chtěl bych se zeptat v čem je ta česká verze AXN (SD) profesionálnější oproti ostatním? Používají stejnou "korporátní" grafiku jako ostatní verze, jen spojovací příspěvky jsou většinou česky. Jak se dělá audio stopa jen "naoko"? To že tam jako je napsamá a ve skutečnosti tam není čeština? Co říkáš na Discovery - tam ti nevadí anglické upoutávky? Nebo tvoje averze k programům, která nevysílají upoutávky a reklamy v češtině je tak velká, že je prostě nebereš? Náš možnost je smazat, případně odhlásit kabelovku a koukat na cca 20 programů v DVBT Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/3480-axn-hd/page/3/#findComment-60571 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.