Návštěvník coran21 Odesláno 24. srpna 2012 Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Nezajímal jste se někdo, zda by šel použít starý modem (třeba Motorola SB5101) a UPC Fiber Power 60? Jde mi o to, že se budu za pár měsíců stěhovat a na nové adrese nebudu využívat UPC, nyní využívám tarif 32Mb/s a mám výše zmíněný modem. Chtěl bych tarif Fiber 60, ale poplatek 650kč za výměnu modemu se mi zdá neúměrný. Díval jsem se na parametry té Motoroly a měla by umět rychlost až 51Mb/s, což by mi stačilo, kdybych měl oněch 60Mb/s. Dokázal by mi někdo kdo rozumí jaké používá UPC kódování a dalším technickým věcem říct, zda by mi starý modem zvládl rychlost oněch 51Mb/s při tarifu UPC Fiber Power 60? Samozřejmě pak by tu byla otázka, jestli by to UPC vůbec povolila.... Děkuji za odpověd, Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 24. srpna 2012 Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Platbě se lze vyhnout tuším třeba objednáním Telefonu za 50Kč, ale s tím modem nepochodíš. Co funguje na Docsis 3 (služba 60M), to nemůže obsluhovat modem na Docsis 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 24. srpna 2012 Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Nebo si modem rovnou kup, tim usetris 650 kc a jeste mesicni poplatky, coz mas za rok zpatky. A k tarifum nad 30 Mbit se pouzivaji pouze novejsi modemy s Docsis 3.0, starsi modem sice teoreticky zvladne az pres 50 Mb, ale prakticky by to pretezovalo sit. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 24. srpna 2012 Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 tyhle starý modemy zvládaj maximální rychlost kolem 30/1 Mb/s, to je taky důvod, proč je tak nastavenej základní tarif... nevim, jestli je to jenom v upc síti, papírově by měly zvládat 50/25 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník gallo Odesláno 28. října 2012 Sdílet Odesláno 28. října 2012 neviete prosim ako je to s tymto modemom (Motorola SB5101) a internetom fiber power 30? viaceri ste tu pisali, ze do 30Mb/s by to malo ist. ide teda fiber power 30 na docsis 2 alebo docsis 3? ma s tym niekto skusenosti? dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 28. října 2012 Sdílet Odesláno 28. října 2012 Internet Fiber Power 30 jede na modemu ED2 naprosto v pohodě. Vyšší rychlosti už jsou jen na ED3.0 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník gallo Odesláno 28. října 2012 Sdílet Odesláno 28. října 2012 dakujem za odpoved. neviete prosim este niekto ci je mozne, aby som si ako novy zakaznik objednal internet fiber power 30 a pouzil vyssie spominany vlastny modem? Na strankach UPC su uvedene len moznosti - predaj alebo prenajom modemu s wifi alebo bez wifi. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 28. října 2012 Sdílet Odesláno 28. října 2012 modemy pro síť upc jedině od upc... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník gallo Odesláno 28. října 2012 Sdílet Odesláno 28. října 2012 ten modem od UPC povodne je, ale funguje na uz neponukany tarif. jedna sa o modem na strane 7 http://www.upc.cz/pdf/Prirucka_UPC_vyso ... ternet.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kulombo Odesláno 28. října 2012 Sdílet Odesláno 28. října 2012 Nevím jak na Slovensku, ale v ČR musíš po ukončení smlouvy do sedmi dnů zapůjčené přístroje vrátit. Vlastní modem použit jde, ale musí být od UPC získaný legálně, tzn. žádný nevrácený (ukradený) kus. \\ vidím bydliště Brno, takže ne, tohle nebude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.