Odesláno 4. února 2013 12 let No vidíš, a já si ničeho nevšiml za celý den. Buď nejsem pozorný, nebo mám štěstí. Pokud to je tak častý výskyt, tak by stálo za to to "reklamovat".
Odesláno 28. února 2013 12 let Autor lalala ani to nemůžu odeslat, pořád tenhle error tak prej se to odeslalo, ale neodeslalo - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 3. března 2013 12 let Autor to už tady dlouho nebylo - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 3. března 2013 12 let Slamb: Nebude chyba někde u Tebe? Já se připojuji několikrát za den a nikdy jsem takovýhle problém neměl. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 3. března 2013 12 let Autor to bude spíš tim, že seš tu jenom několikrát denně já sem tu skoro nonstop a poslední dobou sou ty problémy zase častější - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 3. března 2013 12 let I já postřehl včera i dnes výpadek - chybu . 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 3. března 2013 12 let Dnešní výpadek byl asi delší, než pár sekund, protože jsem ho také zaznamenal, někdy kolem "13:20". A protože trval, tak jsem to vzdal.
Odesláno 4. března 2013 12 let Vcera byl opravdu delsi vypadek, udajne na webhostingu navysovali velikost pameti, proc to ale delaji o vikednu odpoledne moc nechapu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. března 2013 12 let Autor abych nezapomněl, dneska v 5 ráno asi taky rozšiřovali paměť... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.