Návštěvník spuxy Odesláno 27. srpna 2012 Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Dobry den tak jak vidite z nazvu topicu tak mi nejde ani jeden program napr.Steam,xfire,teamspeak a ani streamy hracu co mi jde je skpye a stahovani nevite co to muze byt ? stalo se to asi pred 3 dnama nemuzu ani hrat hry kdyz je patch tak ho muzu stahnout ale hrat ne.... nevedel jsem kam mam tento problem zaradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 27. srpna 2012 Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Blokovane porty od UPC kvuly virove nakaze, ktera rozesila spam Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník spuxy Odesláno 27. srpna 2012 Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 ale kdyz jsem se koukal na matcin email tak nic neprislo jen 7.2 ale zadnej tento mesic a matka tvrdi ze nic nesmazala a ze nic nedostala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 27. srpna 2012 Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Napis na UPC pres kontakni formular dotaz zda nemas zablokovane porty a samozrejme predtim udelej na vsech PC test na pritomnost viru, spywaru a podobne haveti. Me se osvedcil program Malwarebytes' Anti-Malware http://fileforum.betanews.com/detail/Ma ... 86760019/1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 28. srpna 2012 Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Jinak s MBAM opatrně, občas mu vadí nějaká systémová součást počeštěných windowsů. Nemazat bezmyšlenkovitě. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.