Návštěvník Daran Odesláno 8. března 2020 Sdílet Odesláno 8. března 2020 Dobrý den. vyměnil jsem starý modem za nový COMPAL řady CH7465LG pokaždé když se připojím přes ethernet kabel nebo wifi z notebooku tak se extremně sníží rychlost a začnou výpadky po cca 15min. U předchozího modemu tyto problémy nebyly. Nevíte kde je chyba popřípadě co je v notebooku jinak nastavené? U jiného notebooku vše jede tak jak má stabilita i ryhlost 300mb. díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 8. března 2020 Sdílet Odesláno 8. března 2020 (upraveno) Preinstaloval bych (upgradoval) ovladace sitovych karet v NTB. Pak bych zkontroloval sitove nastaveni v NTB. Pokud na druhem NTB nejsou potize, srovnejte si parametry obou notebooku.. Upraveno 8. března 2020 uživatelem homberg Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Daran Odesláno 8. března 2020 Sdílet Odesláno 8. března 2020 Tak jsem zkusil nastavit všechno podle druhého NTB, nainstaloval jsem nejnovější ovladače a jediné co se změnilo je že už modem nemá výpadky a rychlost se drží na 20-30, jednou to vystřelilo až na 330mb ale okamžitě kleslo na těch 30. zítra má přijít technik tak snad se mu bude dařit víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 8. března 2020 Sdílet Odesláno 8. března 2020 když všechno ostatní selže, pomůže čistá instalace windows, zkoušels? 😮 stačí si na úložišti vytvořit novej oddíl a udělat zkušební instalaci tam Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Daran Odesláno 8. března 2020 Sdílet Odesláno 8. března 2020 Tak to jsem nezkoušel a popravdě o těchto věcech moc nevím tak to nechám radši odborníkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 8. března 2020 Sdílet Odesláno 8. března 2020 U NB reálná rychlost 300 Mbps přes WiFi? No... :-) Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hrochada Odesláno 8. března 2020 Sdílet Odesláno 8. března 2020 A kde je konkrétně problém? Přes 5GHz uplně v pohodě 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 8. března 2020 Sdílet Odesláno 8. března 2020 V reálu to z kombinace Compal + home NB vyrazíš akorát teoreticky, resp. možná takovou rychlost ukáže ikona ve Win nebo nějaký speedtest, ale pokud budeš stahovat GB soubory, změříš čas a propočítáš to, tak to bude mít k 300 Mbps sakra daleko. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hrochada Odesláno 8. března 2020 Sdílet Odesláno 8. března 2020 Já teda nevím, jak je na tom Compal, ale nečekal bych, že bude mít pomalou WIFI. S vlastním TP Linkem (C6 za 900) a home NB stahuju soubory po propočítání +- 37,3MB/s, tzn. 298,4 Mb/s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Evzen Odesláno 9. března 2020 Sdílet Odesláno 9. března 2020 Presne tak... taky jsem sem pred casem do jakesi diskuse o (ne)moznosti dosahnout takovych rychlosti daval svoje vysledky a vypadalo to podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.