Odesláno 9. března 2020 5 let Nesvítím svíčkama, ale mám malý byt 1+1 40m2 a jsem sám. Navíc jsem od rána do večera v práci a večer se dívám na telku tak max dvě hodiny. Všude svítím ledkama a třeba velký světlo nezapínám vůbec, jen když mám návštěvu, jinak svítím lampou. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 10. března 2020 5 let Ono taky záleží, na jakou akci dosáhnete. ČEZ mi oznámil změnu ceny elektřiny, kontaktoval jsem innogy přes internet (!), nabídli mi speciální ceny, při porovnání se všemi ostatními jedny z nejnižších, tak jsem to vzal a spustil převod, podepsal a poštou odeslal smlouvy. Kontaktoval mne ČEZ a nabídli mi ceny ještě nižší, takže zůstávám, dokumenty jsem podepsal a poslal emailem. Innogy nižší cenu už nedali a v tu dobu už by nenabídli ani ty původní. Pokud bych komunikoval osobně, tak tento postup by nebyl možný. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 10. března 2020 5 let Tak sa spravaju vsetci velki dodavatelia ci operatori.. aspon z mojej skusenosti (elektrina, mobil, aj UPC SK 😁). Super - Základní - Bratislava
Odesláno 10. března 2020 5 let A to je ten průšvih - kašlou na stabilního, loajálního zákazníka. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 10. března 2020 5 let No mě jednou poradila když jsem nechtěl kdysi UPC tak mi paní ktera měla náš barák na starost poradila prestanu platit a oni ukončí smlouvu sami Pak jsem jen poslal modem do UPC . Když jsem se stěhoval pak stačilo říct že se stehujete na adresu kde UPC kabelovka není tak vám službu ukončili bez pokuty. Ale stejně to neukončili hned ještě měsíc jim tam služba šla takže to byla asi pokuta 1 měsíce smlouva skončila dnem doručení modemu do sídla UPC neměl jsem nikdy snímá problémy žádné vymahace ani exekutora jsem se u UPC nesetkal Ale Vodafone T-Mobile posilaji na lidi exekutora advokáta vymahace když přestanete platit služby neukončí jen je pozastavy.
Odesláno 10. března 2020 5 let @djradek81@gmail.com vy u vas taky v mongolia myt upc tmobile vodafone? mě taky jednou poradila velbloud co mít na starosti barak náš abych se naučila psát česky, aby lidi kolem rozumely!!!
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.