Návštěvník Bucky Kid Odesláno 28. srpna 2012 Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Zdravím, nevíte jestli je možný downgrade tarifu, mám Fiber 30 a chtěl bych Fiber 2. Někde jsem slyšel že z levnějšího na dražší bez problému ale naopak to nejde...Je to pravda a nedá se na tu dvojku přejít třeba jako nový zákazník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 28. srpna 2012 Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 snižovat se dá, stojí to 300... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 28. srpna 2012 Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 A když ukončím smlouvu a pak si objednám pomalejší tarif ten poplatek budu platit taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 28. srpna 2012 Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 tak budeš platit 400 za instalaci služeb + poštu za odeslání zařízení k původní smlouvě... nebo jenom tu poštu, pokud zvolíš samoinstalaci, ale já bych každopádně moc neriskoval jiný zařízení, pokud s těmahle všechno funguje, jak má... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 28. srpna 2012 Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Hm tak to asi přechodem na nižší tarif moc neušetřím, vidím že mají u UPC moc dobře spočítaný aby se na pomalejší tarif přecházet nevyplatilo. Těch 300 je vyloženě buzerační poplatek, vsadil bych se že při přechodu výš se to platit nemusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 28. srpna 2012 Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 platí se za všechno, při přechodu vejš 650 za výměnu modemu Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. srpna 2012 Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Bud rad za ty tri stovky, driv to za prechod na nejpomalejsi tarif bylo 1.000,- Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 30. srpna 2012 Sdílet Odesláno 30. srpna 2012 Měl jsem smlouvu na Standard + FP30 za 899 měsíčně. Teď se mi nabídla možnost přejít na Komfort+FB30 za 640 měsíčně. Počet přijímaných programů i rychlost připojení (která mi plně stačí) jsou stejné, jen měsíční poplatek je o 250 Kč menší. Takže z mého hlediska se ten poplatek 300 Kč za 6 týdnů vrátí. No, neber to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dinkylinky Odesláno 30. srpna 2012 Sdílet Odesláno 30. srpna 2012 A v tý ceně 640 je už zahrnut pronájem modemu, set top boxu /pokud nemáš CA modul/ nebo sis to koupil? Za 649 Kč totiž neustále nabízí ten komfort + internet 60MB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 30. srpna 2012 Sdílet Odesláno 30. srpna 2012 Není, ale v té předchozí také nebyl. Takže v tomhle žádná změna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.