Přejít na obsah

Přechod na pomalejší tarif

Návštěvník Bucky Kid

Doporučené příspěvky

Návštěvník Bucky Kid

Zdravím, nevíte jestli je možný downgrade tarifu, mám Fiber 30 a chtěl bych Fiber 2. Někde jsem slyšel že z levnějšího na dražší bez problému ale naopak to nejde...Je to pravda a nedá se na tu dvojku přejít třeba jako nový zákazník?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak budeš platit 400 za instalaci služeb + poštu za odeslání zařízení k původní smlouvě...

nebo jenom tu poštu, pokud zvolíš samoinstalaci, ale já bych každopádně moc neriskoval jiný zařízení, pokud s těmahle všechno funguje, jak má...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Bucky Kid

Hm tak to asi přechodem na nižší tarif moc neušetřím, vidím že mají u UPC moc dobře spočítaný aby se na pomalejší tarif přecházet nevyplatilo.

Těch 300 je vyloženě buzerační poplatek, vsadil bych se že při přechodu výš se to platit nemusí :(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník mipo

Měl jsem smlouvu na Standard + FP30 za 899 měsíčně. Teď se mi nabídla možnost přejít na Komfort+FB30 za 640 měsíčně. Počet přijímaných programů i rychlost připojení (která mi plně stačí) jsou stejné, jen měsíční poplatek je o 250 Kč menší. Takže z mého hlediska se ten poplatek 300 Kč za 6 týdnů vrátí. No, neber to.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Dinkylinky

A v tý ceně 640 je už zahrnut pronájem modemu, set top boxu /pokud nemáš CA modul/ nebo sis to koupil? Za 649 Kč totiž neustále nabízí ten komfort + internet 60MB.

Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...