Návštěvník pepabizon Odesláno 6. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Myslíte že budou i poplatky za poplatky ? Nebo poplatky za pozdrav? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 6. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 U některých klientů by se šiknul i poplatek za blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pepabizon Odesláno 6. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Jo? Koho si tím myslel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 10. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Tech 300 kc neni zadna hruza. Kdyz jsem prechazel z 10Mbit/s na 2Mbit/s, tak se mi to vratilo za mesic a pul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 tak v tom ceníku na rok 2013 ty 2Mb zmizely a je tam nový tarif 5Mb za 249 + modem. zůstane mi stará služba za starou cenu? (2Mb 249 + 49) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 pardon 2Mb 199 + 49 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 19. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 (upraveno) tohle už je extrém i na mě spojili příjemný s užitečnym - skoro stejnej zisk a o dvě třetiny nižší zátěž 30M+klasik=570 10M+klasik=516 teď koukám, že kombinace s třicítkou bude dokonce o dvacku dražší viklickej by měl změnit doktora... Upraveno 19. listopadu 2012 uživatelem Návštěvník Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Opticky to mozna vypada jako 3x rychlejsi, ale prakticky to skoro nepoznas, pokud netahas vetsi souborym nebo nemas pripojenych vic PC, a mas usetrenych 54 Kc mesicne. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 19. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 jo, to je pecka, asi za to poletim na kanáry Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.