Návštěvník Badis Odesláno 29. srpna 2012 Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Zdravím. Nějaký čas nabízí UPC možnost koupě(pronájmu) CI modulu+karty. Na stránkách UPC je ale napsáno -Určeno pro televizory s DVB-C tunerem vybavené CI, případně CI+ slotem. Znamená to že v set-top-boxech např. http://tvdigitalne.cz/technisat-digit-isio-c.html[code] tento modul nebude fungovat?? Respektive UPC mi ho nespáruje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. srpna 2012 Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 No spravne by tam meli mit asi napsano "Určeno pro zařízení s DVB-C tunerem ..." takze fungovat to samozrejme bude i s STB a paruje se CA modul s kartou a ne modul s TV ci STB. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. srpna 2012 Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 tomus - Aby pak člověk něco nekoupil a oni (UPC) neřekli, ee to nejde. Asi bude nejjistější telefon nebo mail. Ale dle mě by to mělo fungovat. Jen mě tam právě mate to uvedení -televize-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Badis Odesláno 29. srpna 2012 Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 tomus - A ještě jedna věc. Koupím CI modul+kartu+nějaký set-top-box. A co vlastně naladím?? V současné době mám Kombikomfort+. Musím si předplatit další nějaký tv tarif k současnému KombiKomfortu+ ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 29. srpna 2012 Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 když máš balíček televize a internetu, dá se celkem snadnou úvahou dojít k závěru, že netřeba nic dalšího připlácet Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Badis Odesláno 29. srpna 2012 Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Slamb - No ono v dnešní době člověk nikdy neví. Platí se pomalu i za vzduch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kulombo Odesláno 29. srpna 2012 Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Je to jednoduché, UPC ti dodá CA modul s aktivní kartou a jestli ho použiješ v TV, settopboxu nebo ho zasuneš do škvíry mezi dveře a podlahu je už vůbec nezajímá. Taky s tímhle počítej u servisu, ten dostaneš pouze na CA modul, co je za ním už není problém UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 3. září 2012 Sdílet Odesláno 3. září 2012 A taky je to tam psáno trošku alibisticky - pokud Vám modul v zařízení nepůjde, není to problém UPC, ale Váš. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Badis Odesláno 3. září 2012 Sdílet Odesláno 3. září 2012 Chlapi vy mě děsííte!! Tak snad jedině toto. http://shop.olmi.cz/zbozi/2310-technotr ... dtv-usb-ci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Badis Odesláno 12. září 2012 Sdílet Odesláno 12. září 2012 A ještě poslední(snad) věc. Jak UPC dodá(vá) ten CI modul?? To pošlou poštou nebo se někdo(technik) staví?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.