Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník david3434

Douhlasím s Dinkylinky,že i kdyby stál pouze 1 kč,tak bych si ho neaktivoval.Upřímě řečeno ani netuším jestlui si ho někdo objedná,podle mě je to ze starny UPC pouze zkouška,ale nevidím to moc pozitivně.Beru to podle sebe a ikdyž jsem více než 1 Rok bydlel v Německu,tak by mě ani nenapadlo si objednávat český balíček.Vždy jsem koukal jen na německé.A na druhou stranu pro rusy žíjcí zde už je v nabídce spousty programů u kterých lze přepnout na Ruštinu.

Furt mi vrtá hlavou, když UPC hledá "atraktivní programy", proč do nabídky dávno nepřidali NASA TV HD? Vysílá po netu, nechá se to domluvit i pro kabel a v podstatě jde o unikát. Ale opět... to by se muselo chtít. UPC pracuje na principu, že pokud nic nemusí tak ani nedělá.

Na jednu stranu si přeju, aby ten ruský balíček pohořel, aby si v UPC uvědomili, že to jsou idioti. Na stranu druhou bych chtěl aby uspěl, aby mohli udělat i další balíčky z jiných zemí. Hm. :lol:

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město

Myslím, že toto je mediální počin v těchto našich končinách. Léta je to, co je z východu naprosté tabu- hlavně kultura.Jako i satelitní divák mám, myslím trochu přehled.UPC má přinášet zejména tzv.veřejnoprávní kanály ze světa, tedy ty, které mohou o dané zemi říci nejvíce.To, co je na satelitu z komerčních volně za moc nestojí.Program kanálů z Ostankina je pro mě unikátní zejména pro možnost sledování materiálů z televizních nepřeberných archivů (Vremja) a vězte, že tyhle placené kanály přijímat ze satelitu individuálně není zas tak technicky snadné.

Těším se, že další státy postupně přibudou :)

Bingo, to je presne ono. Jaky by najednou prestaly tyhle staty i rec existovat. Dnesni mladi uz pomalu nerozumi ani slovenstine a to uz je co rict.

Taky doufam, ze to neni prvni vlastovka. Ale ruku na srdce, za 130..?

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA

A proto je nutné dnešní mladé zblbnout státní putinovskou televizí, která je prošpikovaná ideologickým nábojem skrz naskrz. Sami rusové mají ze státní televize akorát srandu a nekoukají na to. V domě, kde bydlím, žijí dvě ruské rodiny a dvě ukrajinské. Jejich názor na media, ovládaná státem, bych vám přál slyšet.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Návštěvník david3434

Já sbně proti rusku ani proti ukrajině nic nemám,kord když moji prarodiče pocházejí zrovna z Ukrajiny,ale nelíby se mi to že UPc zařadily kanály,které jsou všemy humanitárními organizacemi světa označovány jako hlásnou troubu Kremlu (politického) a že 1 kanál je financován kremlem.Nemám nic proti tomu aby se v UPC objevily placené komerční Ruské stanice,které jsou objektivně bez cenzury a které si na sebe musí vydělat.

K té politice-každý stát světa má nějakou a televizní a rozhlasové vysílání se neskládá jen ze zpráv o politice...Navíc studená válka skončila před 20 lety :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...