Návštěvník Katoda Odesláno 4. září 2012 Sdílet Odesláno 4. září 2012 Katoda> Soudil jsem podle data Tvé registrace na KarnevalZone a Tvém výskytu na fóru, o přepojení Kralup na druhou síť jsem doteď nevěděl. Jo jo, přepojovali to asi rok poté, co UPC spolklo Karneval. Ale problém "se zřejmě vyřešil", teď jsem to právě zapnul a mux najednou šlape na plný pecky a valí se na mě ruština. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 4. září 2012 Sdílet Odesláno 4. září 2012 Proč vlastně ještě obě sítě nejsou sjednocené ? Neboj, už se to chystá, ale není to jednoduché. Hlavně u lidí s TV. Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 5. září 2012 Sdílet Odesláno 5. září 2012 Tak mi to nedalo, rozes*al jsem si oblíbené kvůli těm rusákům a holt jsem pak asi tak hodinku věnoval srovnání 120 kanálů dle mého gusta. A jak jsem říkal, ti rusáci fakt za to nestáli (že já vůl jsem se neodolal ). nevím jestli tam u nich je dneska zvláštní den, ale ty pořady jsou dnes otřes. Jsem si připoměl 70-tá léta. Dneska hezká vzpomínka Brežněva, pěkný filmeček z vojenského prostředí a potom cosi z produkce Mosfilmu., na dalším kanále vzpomínala nějaká soudružka na krásné pionýrské mládí a tamní režie je zřejmě necivilizovaná, neboť v 17:00 měli být nějaké zprávy ...... kulový, vzpomínající komsomolka měla přednost (nakonec to tak přetahli, že zprávy prostě odpadly). Hudební kanál podobný MTV, pouze nedosahuje technické úrovně. Jo, a ještě tam byla nějaká móda - teda zvláštní móda. Nějaký pán tam na jiných předváděl dle jeho slov amerikanskij a anglikanskij styl . Tomu oblečení s oněch jmenovaných států se to nepodobalo ani omylem - ty lidi bych někde venku na první pohled i s tím oblečením tipoval na ukrajince či rusy. Jestli chce UPC zjistit, jaká bude obliba zahraničních balíčků, no tak s tímhle ruským to trefila z úplně opačné strany (možná je to úmysl - čert ví). Na tenhle balíček se jim valná většina lidí vykašle a to i zde žijící rusové (už jsem naplno pochopil, proč mí sousedé se těmhle kanálům smějí a ač jsou to přistěhovalci z Ukrajiny a Ruska - nemají o cosi podobného z jejich domoviny žádný zájem). A dát za to 130.-Kč? (nebo kolik). Bože, ani zadarmo Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník wencel Odesláno 12. září 2012 Sdílet Odesláno 12. září 2012 No vidíš a já jsem se na jedničku občas o víkendu koukal docela rád pokud tam bylo něco zajímavého. To běželo ještě v Kabel plus analog kabelovce v té rozšířené nabídce (tehdy tušim asi 30-35 kanálů za 130 Kč). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 26. září 2012 Sdílet Odesláno 26. září 2012 Tak vcera vecer jsem si vsimnul, ze uz je rusky balik zakodovany. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník david3434 Odesláno 27. září 2012 Sdílet Odesláno 27. září 2012 opravdu by mě zajímalo jestli se najde někdo kdo si ten balíček předplatí?Mě by to ani nenapadlo a v domě máme ještě 2 ruský rodiny a můj dotaz zda si ho objednají je opravdu rezesmál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 27. září 2012 Sdílet Odesláno 27. září 2012 A ja myslel , ze se UPC aspon trchu pouci z ankety (Jaký zahraniční balíček byste nejvíc uvítali v nabídce UPC ?), ktera zde nedavno probehla a stale bezi zde: ankety.php Rusaci tam skoncili az na 5. miste. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. září 2012 Sdílet Odesláno 27. září 2012 opravdu by mě zajímalo jestli se najde někdo kdo si ten balíček předplatí?Mě by to ani nenapadlo a v domě máme ještě 2 ruský rodiny a můj dotaz zda si ho objednají je opravdu rezesmál. Tak třeba já jsem si jej předplatil, teď na půl roku je za 65Kč Nejvíc koukám na Vremja,opravdu pěkné retro tv archivu, zajímavá nabídka třeba hudebních pořadů-nostalgie....Řídím se výběrem v jejich programu na netu,vím co chci sledovat.Má to svoji originalitu, kterou jinde neuvidím.A to mám na satelitu i další ruské programy a třeba komplet BBC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník david3434 Odesláno 28. září 2012 Sdílet Odesláno 28. září 2012 Asi si ho teda někdo objedná,ale i tak si myslím,že kdo vyloženě chtěl koukat na Ruské programy už si dávno pořídil satelit. Saozřejmě že je úzká skupina lidí,kteří si ho asi objednají,ale daleko lepší by bylo,kdyby UPC dalo alespoN někdy na své zákazníky a jak píše TOMUS zařadilo např. vítěze zdejší ankety. Jinak,když byl Ruský balíček zadarmo tak jsm ho sledoval asi 5 minut a to je asi případ většiny,takže i kdyby byl zadarmo tak se na něj nedívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 28. září 2012 Sdílet Odesláno 28. září 2012 heh, teď jsem se normálně rozesmál. Pustil jsem si TV a zkusil ty ruský kanály v tom balíčku. Je tam už kulový - není přístup. A to mám SUPREME, kde bylo garantováno, že bude přístupné vše. Však ta cena také za to stojí. Takže soudruzi v UPC si asi myslí, že abonenti SUPREME, kteří platí hodně nad 1000 Kč měsíčně, si budou také připlácet za nějaké balíčky (s tím ruským to byl teda fakt gól ). no asi upadli soudruzi na hlavičku, když si myslí, že v bordelzemi, kde jsou nízké výdělky si asi lidi, kteří mají SUPREME budou nakonec s balíčky (nevím, kolik jich bude) platit měsičně 2000 Kč. Ty vago, tam snad mají managment na úrovní Nečase a Kalouska Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.