Odesláno 26. února 2013 12 let Zoznam multiplexov a kanalov - UPC Slovensko stav k 27.7.2013 lokalita Bratislava digitalna ponuka http://www.black13.hostujem.sk/upc_sk.htm datum aktualizacie: 27.7.2013 zmeny: pribudla stanica Wau, 2 nove muxy 490 a 498 MHz, prog. pozicie - rezervy 1-19 (7 v HD), zmena QAM v muxoch 426, 434 a 442 MHz zo 64 na 256, rebranding radia Hey na Antena hitradio datum aktualizacie: 25.2.2013 zmeny: pribudli stanice Sport2HD, Foor, Hir, RTL2 (hu), z ponuky vypadli Russia Today a HD+ datum aktualizacie: 3.12.2012 zmeny: pribudla stanica Megamax, zmena muxu pre Investigation Discovery, rebranding stanic Zone Romantica na CBS drama a Zone Reality na CBS reality analogova ponuka http://www.black13.hostujem.sk/upc_sk_an.htm datum aktualizacie: 25.2.2013 zmeny: z ponuky vypadla MTV Czech datum aktualizacie: 3.12.2012 zmeny: rebranding stanic Zone Romantica na CBS drama a Zone Reality na CBS reality Ak tam najdete chybu dajte vediet, pripadne uvitam ak napisete, ake su rozdiely v inych regionoch (najma co sa tyka regionalnych televizii). Na zaklade tychto informacii potom zaktualizujem (rozsirim) uvedeny zoznam. Upraveno 27. července 2013 11 let uživatelem Návštěvník
Odesláno 5. března 2013 12 let Zdravim, nechcem zakladat novu temu a neviem kde moj problem napisat tak pisem sem. 3 dni dozadu mi vypadli vsetky slovenske programy od STV1 az po musicbox (7 programov). Vsetky ostatne bezia v pohode. Neviem mi niekto poradit? Skusal som uz nove hladanie a nepomohlo. Mam ten CA MODUL (tu karticku co sa dava do telky).
Odesláno 6. března 2013 12 let Píšeš do špatné sekce - toto téma je o UPC sk. Ale napiš ve kterém městě to bydlíš ... Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 6. března 2013 12 let Moje vina, sem to presunul sem a nevsiml si ze se jedna o ceskou UPC. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.