Návštěvník popay Odesláno 2. září 2012 Sdílet Odesláno 2. září 2012 Já jsem vrátil starý modem na který jsem tenkrát dával zálohu 1 000,- a nový EPC3208 jsem si koupil. Vše proběhlo hladce mezi dveřmi. Ale ten hlavní důvod proč sem píšu je ten že balíček Kombi Komfort UPC rychlost 60Mb/s jsem zatím nikde nenaměřil. Přímo na stránce UPC je to nějakých 47 na Lupa a DSL.cz je to pohých 20 a na jednom německém měření dokonce 17 Mb/s. Já jsem si říkal že mám v cestě router a ten asi umí jenom 54 ale 20 mi přijde docela málo i když jsem byl teď o pár ulic dál nastavovat ADSL O2 a to běželo 512 maximálně 1.06 a to je opravdu středověk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 2. září 2012 Sdílet Odesláno 2. září 2012 Pokud jedes pres wifi a mas pouze routes s B/G, tak o mnoho vic jak 20 mbit z toho nedostanes. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. září 2012 Sdílet Odesláno 2. září 2012 pro dosažení správnejch výsledků je třeba měřit po kabelu a používat takovej router, kterej provoz nezpomaluje... měřit na dsl.cz nebo upc.cz, to je úplnej úlet správně - speedtest.net / centel praha správně - rychlost.cz / sitel špatně - upc.cz špatně - dsl.cz Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Krist Odesláno 2. září 2012 Sdílet Odesláno 2. září 2012 Dej si na plochu tento měřák http://addgadgets.com/network_meter/ a pak začni stahovat nějaký větší testovací soubor přímo z FTP UPC ftp://ftp.upc.cz/pub/testrychlosti/ Jestli na měřáku uvidíš 60Mbit, je vše v pořádku. Jestli ne, možná pomůže změna IP resp. MAC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník popay Odesláno 3. září 2012 Sdílet Odesláno 3. září 2012 Buenos Adídas Dva testy 1/kabelem přes router /jsem připojený kabelem wi-fi je jen pro telefon a notebooky/ 2/kabelem přímo z modemu Jdu psat rozhořčený dopis UPC už mě dnes jednou nasrali když jsme si chtěl pustit vzdělávací programy a místo nich byli samí rusáci skoro jsem si myslel že jsem na kabelovce Krarovy Vary! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 4. září 2012 Sdílet Odesláno 4. září 2012 Jednak provádíš testování pokaždé na jiném serveru, takže se odlišným hodnotám ani nelze divit a druhak ten router je tvůj a ne UPC, takže na co si stěžuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 4. září 2012 Sdílet Odesláno 4. září 2012 Všechny tyhle rádoby měřáky jsou úplně k ničemu. Nejlepší je stáhnout nějakej velkej soubor ( distro Linuxu-maj obvykle dobrou konektivitu) a v network meteru kouknout jak rychle to frčí. Mně ještě žádnej měřák neukázal rychlost jakou mám třeba při stahování z rapida přes premium účet. (tedy plnou 7,5MB/s) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Krist Odesláno 4. září 2012 Sdílet Odesláno 4. září 2012 Už se sakra vyprdni se na webový měřiče a odečítej na svým (network meter). Pak taky zaléží jak rychle těm datům letět dovolí páteřní síť na kterou je zdroj napojen. U nás asi nejobvyklejší Sitel mě naměří právě to, co tobě (taky mám 60mbit), Casablanca míň. Tak proto nejlépe stahovat zkušební soubor přímo z UPC FTP serveru anebo se mě osvědčilo i vimeo.com. Nějakýma lamerskýma dopisama se akorát ztrapníš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.