Přejít na obsah

Ticho na frekvencích rádií Valc

Doporučené příspěvky

Návštěvník Milos1498650066

Od 31.8.2012 mi nefunguje žádné rádio Valc, snad se jedná jen o poruchu. RDS se zobrazuje, identifikace stereo taky, ale chybí zvuk. Naposledy ověřeno 2.9., lokalita Brno Líšeň a Bystrc. Kontaktoval jsem mailem provozovatele rádií, zatím bez odezvy.

Máte někdo stejný problém i mimo Brno?

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/3501-ticho-na-frekvenc%C3%ADch-r%C3%A1di%C3%AD-valc/
Sdílet na ostatní stránky

Ostrava - taky jede. Akorat Valc jede pouze v monu, a navic se u vsech stava, ze normalne hraje, pak 10 vterin ticho. pak za 2 minuty hraje a tak porad dokola.

Celkem by nebylo od veci, kdyby se na to konecne nekdo mrknul a pri jednom DOLADIL i ostatni radia.

U nekterych to je des.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
  • Speedtest

Potvrzuji ticho Valcu, občas v nabídce UPC vypadávají i jiné stanice, kdysi se stalo, že dlouho mlčeli všichni Slováci,ale na nějakou tu poruchu snad má právo každý, občas, ne? Spíš by mě zajímalo, kdy to napraví.

• Po letech...

A ostatní rádia hrají,

jedná se o digitál nebo FM (myslím, že se tu psalo o tom, že Valcy hrají v Severních čechách i v FM)

Pokud nehrají v Digitálu ostatní rádia tak je bude potřeba je znovu naladit. Došlo totiž k jejich přesunu na nový kmitočet - tuším že 586 MHz, SR 6900 QAM 256.

Přelaďoval jsem je minulý týden a Valcy mi teď normálně hrají

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...