Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Prosím o radu, pořídil jsem si novou tv, ale spárovalo se mi na ní s CI kartou od upc jen asi 20 programů v analogu a 20 v DTV + 6 rozhlasových stanic a dál ani ťuk. Nevíte někdo jak postupovat, abych měl všechny programy co mám mít?

Odesláno

A kolik máš celkem naladěných programů?

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Teď nevím kde máš na mysli, na druhý Tv, která je připojená přes HD_PVR Box jich mám cca 110.

Ale na té nové TV přes kartu jich mám prostě jenom cca 20.

Odesláno

Podle počtu naladěných programů soudím, že jsi ladil pouze analog a DVB-T. V tv je mj. patrně volba ANTENA (DVB-T) - KABEL (DVB-C). Při ladění DVB-C musíš navolit KABEL...

Ještě doplním, počet naladěných programů v žádném případě nezávisí na použití CA modulu. V síti UPC jsou vysílány jak programy v kabelovém systému DVB-C (115), tak i v pozemním (terestrickém) systému DVB-T (19), viz ANTENA - Kabel...

Odesláno

Je tam jak anténa, tak kabel, tak satelit (který nemám). Zkusím ještě jednou naladit ten kabel. Ale je to divný, z těch programů co mi to naladilo, tak mi přišly, že jsou kabelový - např. Cinemax, HBO, HBO 2...

Odesláno

Hmm, Cineax, HBO jsou skutečně jen v DVB-C. V každém případě, použití CAM nemá žádný vliv na ladění kanálů, spíše bude problém v signálu. Zkontroluj cestu signálu, kabeláž, rozbočovač a pod., což bývá nejčastější příčina problémů.

Odesláno

Nekdy je nejlepsi dat rychle ladeni...

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

Jj, tak jsem to odhalil, měl jsem tam ruční ladění a jen 2 mulitplexy ze 17 :)

A pak jsem celý večer přehazoval kanály, aby to dávalo aspoň trochu smysl.

Ještě bych potřeboval pořešit připojení TV k netu, nějak odmítá vidět můj modem, asi má moc slabej signál nebo nevim, mám to přes wifi, abych mohl s NB být kdekoliv v bytě, ale ta TV se nějak nechytá. Je podmínkou, aby byl ten NB zapnutý nebo ne? Nebo by pomohlo vést ještě nějaký druhý kabel z upc zásuvky do TV??

Odesláno

NTB byt zapnuty samozrejme nemusi,

pokud je to mozne, tak je vzdy lepsi natahnout kabel, rychlost na bezdratu muze kolisat, nebo vypadavat, u kabelu nic takoveho nehrozi.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

A musí ten kabel být přímo z toho modemu nebo může vést z UPC zásuvky co mám v pokoji, kde je i tv? Modem je jinde...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague