Odesláno 6. září 2012 12 let Z modemu/routeru pochopitelne, je to kabel LAN (UTP), ten ze zasuvky UPC tezko napojis. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. září 2012 12 let Tak to jsem v pasti, bo to je přesně to co nechci, táhnout kabel přes celý byt...nemá to nějaké jiné řešení?
Odesláno 6. září 2012 12 let Nepomohlo by třeba tohle: Samsung WIS12ABGNX - Praktický USB modul, který umožňuje bezdrátově přistupovat k obsahu vaší televize z internetu, digitálního fotoaparátu, mobilního telefonu, počítače, nebo jiných multimediálních zařízení s certifikátem DLNA. Obejdete se tak bez obtěžující kabeláže.
Odesláno 6. září 2012 12 let To tedy vazne nevim k cemu by ti to bylo, kdyz tva TV ma integrovane wifi. Jedine reseni je pokud nechces tahat kabel, tak udelat neco se signalem wifi, tedy budto vysilac prenest nekam bliz, nebo na nej dat vetsi antenu, pripadne si poridit nejaky WiFi Access Point. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. září 2012 12 let Tak to jsem v pasti, bo to je přesně to co nechci, táhnout kabel přes celý byt...nemá to nějaké jiné řešení? Dvě Nanostation v režimu bridge. Ale to bych radši natáhnul ten kabel.
Odesláno 23. září 2012 12 let A jakou antenu bys doporučoval namontovat na to cisco epc 3925, jsem myslel, že tam nic namontovat nejde? A nebo ten wifi access point - to funguje jak, to se připojujue na to cisco nebo na tu TV a nebo se to dává někam mezi doprostřed, aby to přeposlalo ten signál?
Odesláno 23. září 2012 12 let Jak AP, tak případně ty NS se připojují na LAN výstup za routerem (modemem) a s jeho WiFi částí nijak nesouvisí.
Odesláno 23. září 2012 12 let Když já tomu prostě nerozumím, nikdy jsem žádnou síť nevytvářel, ale snažím se to pochopit... Z modemu musim stejně vést kabel z LAN výstupu k tomu AP, kterej bude někde a bude mi přeposílat ten signál tak, aby ho ta TV našla??
Odesláno 23. září 2012 12 let A je nějakej AP, kterej bys mi k tomu účelu mohl doporučit? Abych to zvládnul zapojit i já?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.