Odesláno 11. března 2020 5 let Sleduje někdo na těchto stanicích problém se zvukem ? Na Jojce mám problém dlouhodobě a Family poslední měsíc zvuk vynechává a potom je rozhozený. Mám 2x TV Samsung a na starší to dělá méně.
Odesláno 11. března 2020 5 let A dělá to na nějakém boxu nebo při použití CA modulu? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 11. března 2020 5 let A obraz je ok, nekostičkuje, neseká se? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. března 2020 5 let Očas se sekne obraz jen na Love, Joj se seká jen zvuk ostatní programy žádný problém.
Odesláno 11. března 2020 5 let Mam to taky tak, uz jsem to psal pred nejakou dobou. Vypadne na vterinku zvuk, obraz je ok. Obcas i na Zoom ale tam se seka i obraz, jako kdyz se vam kouse PC. - - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 11. března 2020 5 let Takže u programů Prima MAX, Prima KRIMI, Prima Comedy Central nebo CT 1 HD problém určitě nemají? (jsou ve stejném muxu jako JOJ family - K24, v Šumperku na něm vysílá místní DVBT) Stejně tak i i ostatní programy v mux5 (Nova Gold, Nova 2, Prima ZOOM, Slagr, Relax, regionalni TV) nemají problémy? Upraveno 11. března 2020 5 let uživatelem technik - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 11. března 2020 5 let JOJ family ma problem se zvukem snad rok, CT1 HD tento problem nevykazuje. Jedna se o DVB-T co je zdarma. Ostatni kanaly nevim, moc je nesleduju. Jojku jsem psal v prosinci 2018, a dela to porad. - - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 11. března 2020 5 let Z výše jmenovaných to dělá ještě Nova Gold a večer se to zhorší. Jak píše flacek u Jojky to odpovídá. Nova Gold byla první u čeho jsem to zaregistroval tak 2 roky nazpět . Když byla telka ještě v záruce byl tu na to servis vyměnil tuner a stejně to dělalo dál tak nevím.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.