cvancara Odesláno 7. září 2012 Sdílet Odesláno 7. září 2012 Jak to mas daleko proboha, ze to nevidi tu WiFi. Ja tu mam taky WiFi a WiFi modul v TV, tak by mne to jenom zajimalo. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník majkl d. Odesláno 7. září 2012 Sdílet Odesláno 7. září 2012 Mno, včera jsem to krokoval, a je to asi 20 metru, ale jsou tam pocitve cihlove zdi prvorebulikoveho cinzaku na Vinohradech vcetne kominovych... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 7. září 2012 Sdílet Odesláno 7. září 2012 Neexistuje něco jako nějaký přeposíláš wif-signálu, že bych to umístil někam na 1/2 cesty mezi modem a Tv a přeposlalo by to ten signál dál? Existuje - Wi-Fi repeater. Ovšem rychlost klesá na polovinu oproti primárnímu signálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 7. září 2012 Sdílet Odesláno 7. září 2012 On nam tu majkl ve foru tahne dve vlakna soucastne, uz jsem to snim resil v tom druhem: viewtopic.php?f=10&t=4251 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.