CableG Odesláno 19. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Zkusil jsem se zaregistrovat - staré loginy nefungují, nové nejdou zřídit - to moje upc je nějaké hodně vypečené, že jo? Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník poki Odesláno 8. května 2014 Sdílet Odesláno 8. května 2014 Možná se jen špatně dívám, ale přijde mi, že ten program byl teď někdy (od začátku května?) v tichosti zrušen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 8. května 2014 Sdílet Odesláno 8. května 2014 Díváte se dobře. Na květen nebyly zveřejněny žádné nové výhody. Chystá se nový bonusový program, který by dle mého názoru měl být lepší Navíc probíhají úpravy Moje UPC. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník radoslavcz Odesláno 8. května 2014 Sdílet Odesláno 8. května 2014 Vyber si z odpovědí na FB tu, která se ti líbí více : Odpověď 05. 05. 2014 - 11:54 Zdravím Martine, je mi líto, ale potvrzuji, že v Moje UPC nyní tento program není dostupný. Jedná se o dočasné pozastavení z důvodu přípravy na nový způsob odměňování našich zákazníků. Prosím o strpení. Jistě se brzy dočkáte svého věrnostního programu v novém provedení. Péťa, UPC Facebook tým Odpověď06. 05. 2014 - 10:33 Dobrý den, před měsícem jsme samozřejmě neměli k dispozici informace o tom, že program Dolce Vita bude ukončen. Rozhodně se tedy nejednalo o nepravdivou informaci. Alena, UPC Facebook tým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník poki Odesláno 19. srpna 2014 Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Čtvrt roku pryč, krom nového Moje UPC samotného změna žádná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. září 2014 Sdílet Odesláno 25. září 2014 Slevový kód pro UPC: 48085521 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. září 2014 Sdílet Odesláno 25. září 2014 Slevový kód pro UPC: 48085521 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.