Odesláno 19. listopadu 2012 12 let Zkusil jsem se zaregistrovat - staré loginy nefungují, nové nejdou zřídit - to moje upc je nějaké hodně vypečené, že jo? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 8. května 2014 10 let Možná se jen špatně dívám, ale přijde mi, že ten program byl teď někdy (od začátku května?) v tichosti zrušen.
Odesláno 8. května 2014 10 let Díváte se dobře. Na květen nebyly zveřejněny žádné nové výhody. Chystá se nový bonusový program, který by dle mého názoru měl být lepší Navíc probíhají úpravy Moje UPC. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 8. května 2014 10 let Vyber si z odpovědí na FB tu, která se ti líbí více : Odpověď 05. 05. 2014 - 11:54 Zdravím Martine, je mi líto, ale potvrzuji, že v Moje UPC nyní tento program není dostupný. Jedná se o dočasné pozastavení z důvodu přípravy na nový způsob odměňování našich zákazníků. Prosím o strpení. Jistě se brzy dočkáte svého věrnostního programu v novém provedení. Péťa, UPC Facebook tým Odpověď06. 05. 2014 - 10:33 Dobrý den, před měsícem jsme samozřejmě neměli k dispozici informace o tom, že program Dolce Vita bude ukončen. Rozhodně se tedy nejednalo o nepravdivou informaci. Alena, UPC Facebook tým
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.