Odesláno 11. listopadu 2014 10 let smazat. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 12. listopadu 2014 10 let Autor Trochu jsem si ted vecer hral se vzhledem fora, co na to rikate, ma to sanci (i kdyz to jeste zdaleka neni hotove) Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 12. listopadu 2014 10 let hlavně že logo upc už vypadá jako logo upc jinak docela začátek století chtělo by to nějakej zajímavej skin http://themeforest.net/category/forums/phpbb - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 13. listopadu 2014 10 let Při výrazné změně vzhledu se budu zase složitě a dlouho přizpůsobovat a zvykat si. Jinak si myslím, že toto je přesně ten druh webu, kdy více než na vzhledu záleží na tom, že tady jsou informace. Tedy i kdyby byla grafika sebeošklivější a barvy jakkoli hrozné, tak díky komunitě a prozatím stále převaze informačí síli o proti oficiálnímu webu UPC, tady bude návštěvníků vždycky dost.
Odesláno 13. listopadu 2014 10 let Myslím si, že opravdu na skin typu SubSilver jsou všichni zvyklí, lehce se v něm orientují a proto bych i já se projevil jako konzerva a razil jako defaultní skin tento nebo jemu graficky podobný. Samozřejmě je zde možnost přidat k výběru i další skiny, chybí mi trochu tmavý skin. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. listopadu 2014 10 let V podstatě souhlas s Jaku... Ale k návrhu. Při zběžném pohledu nabyde nezasvěcený návštěvník dojmu, že se jedná o oficiální web UPC... Ještě se na tím (prvním dojmem) zamysli.
Odesláno 26. ledna 2015 10 let wedos konečně aktualizoval PHP na verzi 5.6 stačí přepnout v nastavení hostingu - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 27. ledna 2015 10 let wedos konečně aktualizoval PHP na verzi 5.6 stačí přepnout v nastavení hostingu jaksi nějak nerozumím tomu, co mám kde přepnout
Odesláno 27. ledna 2015 10 let ty nic, tomus ok a já se mohl uhledat, kde mám přepnout nějaký hosting
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.