Přejít na obsah

UPC SK zdrazuje


Návštěvník ritchi

Doporučené příspěvky

Návštěvník ritchi

Kupa CA modulu do osobneho vlastnictva sa zvysila zo 60€ na 80€.Zacali vyberat poplatok za mesacny prenajom zakladneho STB so zelenym kiklopovym okom 1,90€,doteraz bol zadarmo.Mna sa to nastastie netyka,mesiac dozadu som si zakupil druhy CA modul este za staru cenu,60€,ktora bola podla mna tiez premrstena a zakladneho STB som sa nadobro zbavil,nastastie.UPC CZ dava do prenajmu alebo predava az 4 zariadenia na jeden pausal,UPC SK len dve zariadenia.Cena CA modulu v UPC CZ 990 ceskych korun co je zhruba 40€ na Slovensku,cize v UPC SK 100% nadhodena cena.Pravdepodobne zistili,ze o tie ich nefungujuce a kazove krabice nie je zaujem a CA modul ide na dracku.Jednym slovom,zdieranie zo strany UPC SK.

 

http://www.upc.sk/televizia/upc-prijimace/ca-modul/

 

http://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-moduly.htm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník upcman

UPC na Slovensku si myslia ze su neporazitelni, konkurencia ich musi paradne rozoberat na miestach kde je aj iny opticky poskytovatel. No z principu by mi to ani nevadilo zvysovanie cien, potesilo by dalsie rozsirovanie HD kanalov. Pytat za CA Modul 80eur je fakt trochu privela, tiez prenajom je privysoky, za zakladny set top box, ktory dava UPC je velmi casto uz pouzivany, nulova funkcionalita. Trapna reakcia na ponuku Telekomu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ritchi

Handan 5000 bol dobry niekolko rokov dozadu ked nebola ina alternativa.Doteraz bol zadarmo,teraz zanho zacali pytat 1,90€ mesacne :D Mal som ho od zaciatku.Nastastie som sa ho zbavil a verim tomu,ze nejaky nestastnik ho ma uz doma a za mesacny poplatok :) UPC SK si necha platit aj za stare,repasovane,niekolko rokov pouzivane kusky,vcelku zaujimave podnikanie.Staci sa pozriet do okolitych statov kde UPC posobi,ine lepsie technologie,napr. v cechach spustili HbbTV,kvalitnejsie STB atd.Rad si priplatim aj viac za kvalitu a nie stale dookola riesit castejsie nefunkcnost tychto krabic ako sledovanie TV a preto CA modul je zatial to najlepsie riesenie.Komfortne nahram co potrebujem,hlavne live prenosy ked nie som doma a nepotrebujem nahravat 2 stanice naraz,hlavne ked sa vsetko niekolkokrat reprizuje,je to az smiesne.

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ritchi

Tak slovenske UPC zacalo aj tieto smejdy davat drahsie ako u vas v cechach,doteraz boli zadarmo.V prepocte 1,90€ vychadza na priblizne 60 sk korun.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník upcman

upc si urobilo obrovsky naskok ziskanm kabloviek na slovensku napr kabel plus. sice monopolom upc nie je no stale si udrzuje stotisice klientov. mne nadupane funkcionality v upc chybaju preto mam ineho poskytovatela na tv, internet som ai nechal.

projekt horizon je na mile daleko, celkovo upc meska vsadza na rychly internet a bohatu kablovku, co asi nieje az takym lakadlom. ved najlepsie nahravanie v digitale ma najlepsie marketingovo zvladol telekom

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
Návštěvník ingen

Nešiel, modul a karta su spárované preto aj tá (vysokohorská) cena obyčajného conax modulu. Aby karta UPC dekódovala správne musí mať modul ztv"verejnýy kľúč. Obdoba francúzskeho TNT sat napr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...