Přejít na obsah

UPC SK zdrazuje


Návštěvník ritchi

Doporučené příspěvky

Návštěvník upcman

ingen UPC paruje modul s kartou? ID modulu s ID smart karty? neda sa to nejakym sposobom naklonovat? neverim ze kazdy modul ma vlastne ID, to by museli poctivo kazdy modul skenovat do systemu. 80eur za CA MODUL je obrovska palka, ked zakaznik chce 2x CA MODUL to je 160euro...

 

rozumne riesenie by bolo vziat zakladny set top box do prenajmu za 1,90eur, kupit CA modul z Agemu napriklad a pokusit sa naklonovat ho, samozrejme ak je to mozne. Co sa vlastne stane na obrazovke? Napise zakodovany kanal ak das modul z Agemu a smart kartu z UPC zo zadkladneho set top boxu do televizora?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano páruje se Modul dle SN se SN karty. Stejně jako je to u STB. Občas tu někdo napíše, že se mu nerozjela nabídka u nového zařízení dokud si nezavolal o párování na UPC. To je přesně ten případ. Počítám, že UPC má v systému nahraná všechna zařízení co poskytuje, podobně jako mají mobilní operátoři v systému všechny čísla sim karet.

  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník upcman

urcite sa da serial number nejakym sposobom naklonovat, musi sa to dat obist, nikto by si nevsimol ze na sieti im figuruju dva rovnake ca moduly

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
Návštěvník ritchi

27-06-2013 Spoločnosť UPC v auguste upraví ceny za služby o infláciu

__________________________________________________________

 

Nech si to uz tato proti zakaznicka fa zdovodnuje akokolvek,ci uz inflaciou alebo hocici inym,kazdopadne jej to dovoluju tieto skur.... zakony,ktore su takto nastavene a hraju do karat prave tymto vydriduchom a zdieracom,ktori pojdu az do krajnosti a vyzmykaju z klienta co sa len da,nehladiac na to,ze beznym ludom stupli tiez naklady a momentalne aj tlak z krokov tejto firmy.

 

http://www.upc.sk/o-upc/tlacove-spravy/ ... 28870.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník black13

Zda sa, ze to trosku prehanas. To zdrazenie nie je take obrovske a kazda firma funguje predovsetkym preto, aby generovala zisk a vzdy je to o ponuke a dopyte. Ked sa ti to zda vela a pomer cena - vykon ti nevyhovuje, jednoducho sa bud poobzeras po konkurencii alebo ozelies tych cca 100 tv stanic + internet a prejdes napr. na DVB-T a dial-up internet. UPC pravidelne pridava tv stanice (hoci beriem, ze tento rok je zatial slaby, uvidime co sa udeje v septembri) a zrychluje internetove pripojenie bez dopadu na ceny, takze premietnutie par percent inflacie do cien nie je take hrozostrasne ako to popisujes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník upcman

black13 nie tak celkom s tebou suhlasim, je minimalne nemoralne, sebecke menit podmienky pocas plynutia a dodrziavania zmluvy, podmienok kampane. keby sa kazda firma takto spravala ako UPC tak kde by sme boli. Predstav si ze kupis si dovolenku dokonca aj odletis niekam na ostrov a povedia ti priplat 3,6%inflacie z ceny dovolenky, inak poplaves spat domov po vlastnych. Stacilo by keby taketo praktiky zaviedli dalsie firmy, nemusia to byt provideri pre internetove a televizne sluzby, stacilo by keby to boli z ineho segmentu, tak ja balim kufre a padam prec z takeho koko*istanu, kde zmluvy platia len pre poskytovatelov sluzieb a spotrebitel je len platiaca ovca a nielen to, podmienky sa mozu zmenit podla nalady top manazmentu, podla vsetkeho, ak by si zmysleli ze namiesto 3,6% si napisu cislo 50%, tak v podstate spotrebitela nechaju ak klaknut, nema pravo odstupit od zmluvy, nema pravo namietat. Je pravdou ze vseobecne podmienky som si nikdy neprecital, mozno by to stalo za to, ake nevyhodne zmluvy nechavaju spisovat so zakaznikmi. UPC pre mna straca doveru, seriozneho operatora.

 

black13, ake to kanaly by si ocakaval? a mnozstvo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...