Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Postřeh: Jsem přihlášen ke svému účtu, fórum je v češtině (resp. v jazyku OS). Odhlásím se, fórum je v angličtině. Asi si toho moc lidí nevšimne, ani já netuším, zda to trvé déle, zda je to zásah některého z řady (zatím nekomunikujících) nových adminů, nebo je to důsledek stále se rozšiřující progresivní paranoi Microsoftu po posledních aktualizacích Windows

Odesláno

Zreplikovat se mi to nepodařilo, stále mám fórum v češtině. Ve všech prohlížečích. Jakou jazykovou verzi Windows máte?

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Stejný poznatek, do přihlašení jenom ENG, po přihlášení CZ. Ale to je nepodstatný detail :-)

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

@Marek-26Lokalizovaná verze (cz), Windows 10 v1909-19363.720, MS Edge Beta v81.0.416.31. Jistý si nejsem, skutečně je to nepodstatný detail, ale tento stav nastal po několika posledních aktualizacích W10 i Edge v tomto (!) týdnu 

Odesláno

Pokud je forum napsane spravne, tak by default (tj. neni-li vynuceno explicitnim nastavenim prihlaseneho uzivatele) nastavuje jazyk podle toho, co mu posle prohlizec v HTTP requestu: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Headers/Accept-Language

Tzn. podle nastaveni prohlizece na strane konkretniho cloveka se chovani lisi i v odhlasenem stavu.

Upraveno uživatelem Evzen

Odesláno

Asi jsem to dostatečně nezdůraznil. Problém nastal (zaregistroval jsem) při posledních třech aktualizacích Windows 10  v tomto týdnu (KB4535996, KB4540673 a KB4551762). Po první (nebo druhé) záplatě mi zmizely veškeré systémové zvuky z oznamovací oblasti (příchod pošty, Skype, a podobné), napravila to ta poslední záplata.
Takže je hezké, když uživatel oznámí má/nemá problém, pokud zatají nebo považuje za nepodstatné, na jakém systému...

Ale proti všem ostatním úletům Microsoftu v poslední době je to prkotina, spíš jen zajímavost k pousmání...

Upraveno uživatelem Retiree

Odesláno

tvý sestavení windows vůbec neexistuje, ale co tak googlim, možná si myslel 18363.720

na letošní jarní aktualizaci 19041.153 zatim bez problémů

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Chybička se vloudila, máš samozřejmě pravdu, 18363.720.  Letošní jarní aktualizaci samozřejmě neznám, už se těším (ironie)

Odesláno

Zkusil jsem následující test,

jsem přihlášen pod svým účtem na fóru a mám nastavenou češtinu, odhlásil jsem se z účtu, stále tam drží nastavená čeština, přepnul jsem na angličtinu, znovu jsem se přihlásil na účet a najednou tam mám nastavenou češtinu a po odhlášení z účtu je tam opět angličtina.

Možná v tomhle chování je zakopaný pes.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague