Přejít na obsah

Problém s připojením

Návštěvník fujtajbl

Doporučené příspěvky

Návštěvník fujtajbl

Zdravím, potřeboval bych poradit.

Pořídil jsem si od UPC nový internet s wifi modemem. Vše funguje, jak má (připojení přes wifi u mobilu, atd.) Jediný problém je s mým notebookem. Když se pokouším připojit přes wifi, připojí se k síti, ale už ne k internetu (vylézají různá chybová hlášení, ale nepomáhá nic, co systém nabízí (resetování adaptéru, získání automatické IP,...) Mám Visty (bohužel). Bratr se s netbookem a XP připojí bez problémů.

Další problém je i s připojením přes kabel. Notebook se sice k internetu připojí, ale připojení je děsně pomalé a běžné stránky, jako např. Seznam se načítá třeba půl minuty.

Mohu poprosit zdejší znalce o radu? :)

Děkuji mockrát

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník fujtajbl

"Nelze komunikovat s Primární server DNS (213.46.172.36)"

Nepomáhá ani vypojit na chvíli modem, ani ostatní nabídky (automaticky získat nová nastavení IP pro síťový adaptér; resetujte síťový adaptér)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník lejno

DNS bych změnil třeba na Google 8.8.8.8, ale nevím jestli to zrovna tento typ modemu-routeru umí. Ale měl by, takže do nastavení a tam nastavit jak jsem psal výše.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník lejno

A co to UAC? Je vypnuté? Jinak mě ještě napadlo zkusit v PC navolit DNS dle brány routeru nebo to rovnou nechat na automatu a nic ručně nenastavovat, resp. vypnout v routeru DHCP a všechno (adresa, maska, brána, DNS) nastavit v PC ručně nebo nechat v routeru DHCP povolené, ale nastavit u sebe v PC DNS napevno.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník fujtajbl

Díky, díky. UAC bylo vypnuto a bohužel - žádná změna.

To Elnc: Zní to na mě tak složitě, že se nejprve zeptám - není problém spíše v notebooku než v routeru? Když zapojený PC funguje bez problémů a prakticky i ostatní zařízení, co se na něj připojí? :)

Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...