Návštěvník fujtajbl Odesláno 17. září 2012 Sdílet Odesláno 17. září 2012 Zdravím, potřeboval bych poradit. Pořídil jsem si od UPC nový internet s wifi modemem. Vše funguje, jak má (připojení přes wifi u mobilu, atd.) Jediný problém je s mým notebookem. Když se pokouším připojit přes wifi, připojí se k síti, ale už ne k internetu (vylézají různá chybová hlášení, ale nepomáhá nic, co systém nabízí (resetování adaptéru, získání automatické IP,...) Mám Visty (bohužel). Bratr se s netbookem a XP připojí bez problémů. Další problém je i s připojením přes kabel. Notebook se sice k internetu připojí, ale připojení je děsně pomalé a běžné stránky, jako např. Seznam se načítá třeba půl minuty. Mohu poprosit zdejší znalce o radu? Děkuji mockrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 17. září 2012 Sdílet Odesláno 17. září 2012 Vypnout UAC a dát sem ta chybová hlášení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník fujtajbl Odesláno 17. září 2012 Sdílet Odesláno 17. září 2012 "Nelze komunikovat s Primární server DNS (213.46.172.36)" Nepomáhá ani vypojit na chvíli modem, ani ostatní nabídky (automaticky získat nová nastavení IP pro síťový adaptér; resetujte síťový adaptér) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 17. září 2012 Sdílet Odesláno 17. září 2012 DNS bych změnil třeba na Google 8.8.8.8, ale nevím jestli to zrovna tento typ modemu-routeru umí. Ale měl by, takže do nastavení a tam nastavit jak jsem psal výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník fujtajbl Odesláno 17. září 2012 Sdílet Odesláno 17. září 2012 Promiň, ale nejsem zrovna moc počítačový expert. Myslíš si, že bys mi mohl vysvětlit, jak tu DNS změnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník fujtajbl Odesláno 17. září 2012 Sdílet Odesláno 17. září 2012 Tak jsem na to nejspíš přišel. Ovšem výsledek bohužel žádný "Nelze komunikovat s Primární server DNS (8.8.8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 17. září 2012 Sdílet Odesláno 17. září 2012 A co to UAC? Je vypnuté? Jinak mě ještě napadlo zkusit v PC navolit DNS dle brány routeru nebo to rovnou nechat na automatu a nic ručně nenastavovat, resp. vypnout v routeru DHCP a všechno (adresa, maska, brána, DNS) nastavit v PC ručně nebo nechat v routeru DHCP povolené, ale nastavit u sebe v PC DNS napevno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník son Odesláno 17. září 2012 Sdílet Odesláno 17. září 2012 Vypnout UAC-zde je návod http://extrawindows.cnews.cz/jak-vypnou ... dows-vista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník fujtajbl Odesláno 18. září 2012 Sdílet Odesláno 18. září 2012 Díky, díky. UAC bylo vypnuto a bohužel - žádná změna. To Elnc: Zní to na mě tak složitě, že se nejprve zeptám - není problém spíše v notebooku než v routeru? Když zapojený PC funguje bez problémů a prakticky i ostatní zařízení, co se na něj připojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 19. září 2012 Sdílet Odesláno 19. září 2012 To lehce zkusíš tak, že se s NB připojíš někde jinde (do jiné sítě). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.