Návštěvník gew Odesláno 19. října 2012 Sdílet Odesláno 19. října 2012 špatný heslo? špatně zvolený způsob zabezpečení sítě při připojování? jestli máš to připojení už uložený (spravovat bezdrátové sítě), tak ho vymaž a přidej znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alessio Odesláno 19. října 2012 Sdílet Odesláno 19. října 2012 heslo špatné nedávám, přihlásím se na síť, zabezpečení jsem tam taky měnil, ale dočetl jsem se, že chyba může být zde: http://support.microsoft.com/kb/928233 tak to musím v pondělí až budu na bytě vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alessio Odesláno 22. října 2012 Sdílet Odesláno 22. října 2012 Wifi mi už jede, udělal jsem výše uvedené změny. Snad to pomůže všem ostatním, kteří mají Visty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. srpna 2013 Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Mám stejný problém jako Alessio, ale dle jeho řešení se mi to nedaří opravit. Ve Vistách je připojení stále jen místní, v ostatních systémech vše funguje. Věděl by někdo jiné řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. srpna 2013 Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Vymenit Visty Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.