Odesláno 18. září 2012 12 let Internet od UPC jejich router, náš modem. Dva ze čtyč počítačů nepřipojíme. OS: Win 7, XP Firewall je vypnutý. V nastavení je vše získávat automaticky. Ovladače sme zkoušeli instalovat, žádná změna. Ve škole se na wifi normálně připojím.
Odesláno 18. září 2012 12 let jaký máte "váš" modem a jaký je "router" od UPC. Nějak mi to nedává smysl. Není to náhodou od UPC modem a váš router (neho jen switch)? Jaký máte tarif ... Málo informací ... Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 18. září 2012 12 let Modem: model Motorola SB5101E Router: SIGNAMAX 065-1788 IEEE802.11G AP ROUTER Tarif: za 399kč. to nejlevnější pro studenty A dva notebooky nám jdou připojit a ty další dva nám prostě nejdou, nejspíš je chyba přímo v notebooku v nějakém nastavení. Jeden z těch co nejedou je starší a ten druhý je funglovka.
Odesláno 18. září 2012 12 let Jaké máte na těch NB IP? Nějaké veřejné nebo něco jako 192.168.x.x? P.S. Jinak to bylo s tím modemem a routrem obráceně jak jsem psal Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 18. září 2012 12 let tak sem to popsal já špatně ta motorola je od UPC a SIGNAMAX wifi-router je náš ip: 169.254.... byl sem i ve stánku od UPC, ale slečna tomu vůbec nerozuměla a chtěla po mě číslo smlouvy, který já jako podnájemník nemám u sebe.. kdyštak něco screenu ještě když bude potřeba ale jak říkám na dvou to jde a na mým fungl novým ne
Odesláno 18. září 2012 12 let Pokud ma PC IP adresu 169.254..., tak bude nejaky problem s jejim ziskanim od routeru, protoze IP 169.254... PC dostane, pokud nemůže obdržet síťovou adresu pomocí DHCP. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 18. září 2012 12 let Ještě bych zkusil změnit šifrování na AES a zabezpečení na WPA2-osobní (první obrázek).
Odesláno 18. září 2012 12 let To bych musel změnit na tom routeru? Protože mi to píše, že to neodpovídá požadavkům této sítě. V tom routeru se nechci moc hrabat, nerozumím tomu
Odesláno 18. září 2012 12 let Jakou IP adresu dostanou ty PC, co se na sit pripoji ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.