Návštěvník svoza Odesláno 18. září 2012 Sdílet Odesláno 18. září 2012 Internet od UPC jejich router, náš modem. Dva ze čtyč počítačů nepřipojíme. OS: Win 7, XP Firewall je vypnutý. V nastavení je vše získávat automaticky. Ovladače sme zkoušeli instalovat, žádná změna. Ve škole se na wifi normálně připojím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 18. září 2012 Sdílet Odesláno 18. září 2012 jaký máte "váš" modem a jaký je "router" od UPC. Nějak mi to nedává smysl. Není to náhodou od UPC modem a váš router (neho jen switch)? Jaký máte tarif ... Málo informací ... Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník svoza Odesláno 18. září 2012 Sdílet Odesláno 18. září 2012 Modem: model Motorola SB5101E Router: SIGNAMAX 065-1788 IEEE802.11G AP ROUTER Tarif: za 399kč. to nejlevnější pro studenty A dva notebooky nám jdou připojit a ty další dva nám prostě nejdou, nejspíš je chyba přímo v notebooku v nějakém nastavení. Jeden z těch co nejedou je starší a ten druhý je funglovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 18. září 2012 Sdílet Odesláno 18. září 2012 Jaké máte na těch NB IP? Nějaké veřejné nebo něco jako 192.168.x.x? P.S. Jinak to bylo s tím modemem a routrem obráceně jak jsem psal Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník svoza Odesláno 18. září 2012 Sdílet Odesláno 18. září 2012 tak sem to popsal já špatně ta motorola je od UPC a SIGNAMAX wifi-router je náš ip: 169.254.... byl sem i ve stánku od UPC, ale slečna tomu vůbec nerozuměla a chtěla po mě číslo smlouvy, který já jako podnájemník nemám u sebe.. kdyštak něco screenu ještě když bude potřeba ale jak říkám na dvou to jde a na mým fungl novým ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 18. září 2012 Sdílet Odesláno 18. září 2012 Pokud ma PC IP adresu 169.254..., tak bude nejaky problem s jejim ziskanim od routeru, protoze IP 169.254... PC dostane, pokud nemůže obdržet síťovou adresu pomocí DHCP. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 18. září 2012 Sdílet Odesláno 18. září 2012 Ještě bych zkusil změnit šifrování na AES a zabezpečení na WPA2-osobní (první obrázek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník svoza Odesláno 18. září 2012 Sdílet Odesláno 18. září 2012 To bych musel změnit na tom routeru? Protože mi to píše, že to neodpovídá požadavkům této sítě. V tom routeru se nechci moc hrabat, nerozumím tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník svoza Odesláno 18. září 2012 Sdílet Odesláno 18. září 2012 A teď mi to píše tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 18. září 2012 Sdílet Odesláno 18. září 2012 Jakou IP adresu dostanou ty PC, co se na sit pripoji ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.