Slamb Odesláno 9. října 2012 Sdílet Odesláno 9. října 2012 Jak říkám, jsem laik, co se týká mobilů tak to je OK, ale internet to je horší. nikdo nezná všechno, ale proboha jakej ***** ti poradil, aby sis koupil takovej sh*t? tos moh ty tři stovky dát mně a já bych ti něco vybral pokud je na nějaký krabici logo nebo nápis tenda, znamená to, že produkt je určenej k okamžitý ekologický likvidaci... tak hodně štěstí a pevný nervy Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 10. října 2012 Sdílet Odesláno 10. října 2012 Přesně tak, shity s názvem Tenda ani omylem. A i kdyby se to nějakým zázrakem podařilo rozjet, tak zrovna routery tohoto pavýrobce "vynikají" tuhnutím i několikrát denně, takže to bude fakt sadomaso to provozovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 10. října 2012 Sdílet Odesláno 10. října 2012 routery tohoto pavýrobce neurážej routery, nazývejme to třeba zařízení blíže neurčeného účelu Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Korwin Odesláno 10. října 2012 Sdílet Odesláno 10. října 2012 Pedro: pro zakladni nastaveni routeru ho ani nemusis mit pripojeny k modemu. Nejprve vse nastavis s kabelem ktery jso dostal LAN>NB dle postupu vyse. Jakmile vse bude hotovo, tak jen prohodis kabel do WAN>tenda a restertujes ho. Pak by ti uz mel jit NB pripojit i po wifi, pokud je vse OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. října 2012 Sdílet Odesláno 10. října 2012 Vše funguje. Děkuji za návod, který mě osobně pomohl. Je fajn, že krom kecalů se najde i člověk, co UMÍ poradit. Mé díky patří: tomus a korwin. Škoda možná, že ten wi-fi od UPC je takový drahý na odkup. Zatím to funguje, jelikož pernamentně nesedím na netu, tak drobné výpadky mě zas tak nevadí. No včerejší doby jsem používal O2 mobilní net s předplacenými sadami a otevřeně limit mobilního netu 100 MB na den je opruz a nikdy víc a nebo směšné měsíční limity 5 - 10 GB jakbysmet, takže osobně jsem spokojen s netem za 199,- od UPC se základní rychlostí. Nepočítám pronájem modemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.